Ποιος είναι καλύτερος;

Αντώνης Καλκαβούρας
Ποιος είναι καλύτερος;

bet365

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης συγκρίνει όσα είδε από τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο (2-3), με την εικόνα που έζησε στο ΟΑΚΑ (0-4) κόντρα στον Παναθηναϊκό και εξηγεί στο gazzetta.gr ποια ομάδα ξεχωρίζει...

Το πρώτο εφετινό ντέρμπι των «αιωνίων» βρίσκεται προ των πυλών με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο βαθμούς περισσότερους και την ευκαιρία να ξεφύγει με + 5 και τον γηπεδούχο Ολυμπιακό να θέλει οπωσδήποτε το «τρίποντο» για να τεθεί ξανά επικεφαλής στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι οι «πράσινοι» (19 γκολ σε 7 αγ.) είναι παραγωγικοί από τους «ερυθρόλευκους» (16 γκολ σε 7 αγ.) στην εφετινή σεζόν, ενώ και στα ανασταλτικά της καθήκοντα, η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέϊρα (7 γκολ παθητικό) παρουσιάζεται πιο αποτελεσματική από τους πρωταθλητές που έχουν δεχθεί δύο περισσότερα (9 γκολ).

Οι αριθμοί, όμως, λένε την αλήθεια... Το gazzetta.gr ρώτησε τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, που με τη φανέλα του Εργοτέλη, αντιμετωπίσε και τις δύο ομάδες και έχει ιδία άποψη τόσο για τους δύο «αιώνιους», όσο και για τον Σεμπαστιάν Λέτο και τον Ραφίκ Τζιμπούρ!

Για τον Ολυμπιακό
«Οι γηπεδούχοι θα έχουν τη δυναμική και τον “αέρα” του πρωταθλητή και αυτό δεν αλλάζει και ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη, ο κόσμος δίνει μεγάλη ώθηση... Απλά, ο εφετινός Ολυμπιακός δεν έχει δείξει φοβερά χαρίσματα έως τώρα και βασίζεται στις ατομικές προσπάθειες των πολύ ποιοτικών παικτών του».

Για τον Παναθηναϊκό
«Ο Παναθηναϊκός, αντίθετα, μου έχει φανεί περισσότερο ομάδα, περισσότερο συμπαγής ως σύνολο! Σε σχέση με τον Ολυμπιακό, είναι φανερό οι παίκτες του περνάνε καλύτερα μεταξύ τους και είναι μία πολύ καλή παρέα... Στον μεταξύ μας αγώνα, αυτό φάνηκε από τον τρόπο που πανηγύρισαν τα γκολ που πέτυχαν αλλά και από τις συνεργασίες που είχαν στη διάρκεια του ματς. Φαινόταν ότι το ευχαριστιούνται... Κάτι που δεν μου φάνηκε να ισχύει με τους παίκτες του Ολυμπιακού... Άλλωστε στο μεταξύ μας παιχνίδι παρ' ολίγο να χάσουν μέσα στον Πειραιά».

Για τον Λέτο
«Ο Αργεντινός έχει πολύ εύκολα φέτος το γκολ! Έχει ήδη φτάσει τα 10 γκολ σε επτά παιχνίδια κι έχει σκοράρει σε όλα τα εφετινά παιχνίδια. Έχει ξεκινήσει φανταστικά το πρωτάθλημα και κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις. Φέτος, ο ρόλος του είναι διαφορετικός πιο ελεύθερος και πιο ηγετικός, αφού πλέον στην κορυφή της επίθεσης δεν υπάρχει ο Σισέ. Είναι φανερό ότι η θέση στην οποία χρησιμοποιείται φέτος του ταιριάζει πολύ περισσότερο και γι' αυτό κάνει τη διαφορά. Έχει καταπληκτικό κράτημα μπάλας με το σώμα, πολύ καλή ντρίμπλα και όπως δείχνει και ο αριθμός των γκολ που έχει πετύχει τα τελειώματα του είναι εξαιρετικά».

Για τον Τζιμπούρ
«Ο Αλγερινός μπορεί να μην ξεχωρίζει τόσο πολύ μέσα από το σύνολο του Ολυμπιακού, γιατί περιτριγυρίζεται από πολλούς ποιοτικούς παίκτες, αλλά κι αυτός είναι εκπληκτικός επιθετικός, με τρομερό δυνατό κορμί και μεγάλη ταχύτητα και πολύ καλή επαφή με το γκολ. Είναι από τους πιο μαχητικούς επιθετικούς που υπάρχουν στο πρωτάθλημα... Μακάρι να σκοράρουν και οι δύο στο ντέρμπι, γιατί έτσι θα δούμε ένα φανταστικό παιχνίδι».

Σε απόδοση 2.20 το να σκοράρει ο Τζιμπούρ στο ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην sportingbet.gr

Η Πρόβλεψη
«Επειδή το ντέρμπι θα διεξαχθεί στο “Καραϊσκάκη” τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός. Απλά, ο εφετινός Παναθηναϊκός δείχνει πολύ αξιόπιστη ομάδα, δεν φοβάται κανένα ματς και είναι πολύ αποτελεσματικός στις τελικές προσπάθειες... Είναι πολύ ανοιχτό και ενδιαφέρον παιχνίδι... Θα κερδίσει όποιος το θέλει περισσότερο και το δείξει στο γήπεδο, γιατί και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση στην εφετινή σεζόν»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα