Κάγκελα στο ΟΑΚΑ (pics)

Gazzetta team
Κάγκελα στο ΟΑΚΑ (pics)
Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι «αιωνίων» σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού θα μείνουν περισσότερες θέσεις κενές, ενώ θα τοποθετηθούν και κάγκελα!

Όπως κάθε χρόνο σε ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων (εκπροσώπους των δυο ομάδων, αστυνομία, ΕΣΑΚΕ και ΔΕΑΒ), αλλά αυτή τη φορά για να οριστικοποιηθούν χρειάστηκε και δεύτερη συνάντηση και… αυτοψία στο χώρο.

Μετά τη δεύτερη σύσκεψη αποφασίστηκαν πιο ισχυρά μέτρα ασφαλείας με συνέπεια να κλείσουν οι πτυσσόμενες θέσεις πίσω από τη μπασκέτα που βρίσκεται δίπλα στον πάγκο του Ολυμπιακού για να αποφευχθεί το περσινό φαινόμενο με την… κάθοδο των οπαδών του Παναθηναϊκού. Σε εκείνο το σημείο τοποθετήθηκε κάγκελο ούτως ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε απρόοπτο.

Επίσης, έκλεισαν οι δυο θύρες πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και τη γραμματεία (103 και 105), την ώρα που μέχρι πέρσι έκλειναν τα 2/3 της θύρας 105 πίσω από τη γραμματεία. Επίσης, στο ίδιο σημείο κενές θα μείνουν και οι τελευταίες οκτώ σειρές καθισμάτων των κερκίδων, όπου και θα τοποθετηθούν άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας. Τέλος, μετά από αίτημα των Πειραιωτών δεν θα τοποθετηθεί μεγάφωνο δίπλα από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα