«Ψάχνεται» για Ισπανία ο Πιρς

Gazzetta team
«Ψάχνεται» για Ισπανία ο Πιρς

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ACB εξετάζει ο σταρ των Μπόστον Σέλτικς, Πολ Πιρς, με την Ουνικάχα Μάλαγα και την Σαραγόσα να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός της Marca, ο ηγέτης των «Κελτών», ο οποίος πρωτοστάτησε στην διάλυση της Ένωσης παικτών και στην κατάθεση αγωγής κατά της λίγκας του ΝΒΑ, εξέφρασε την επιθυμία στο γραφείο που τον εκπροσωπεί να ερευνήσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό και ειδικά στην ACB.

Η Ουνικάχα Μάλαγα καθώς και η Σαραγόσα ήταν οι πρώτες ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον βετεράνο φόργουορντ, ωστόσο εμπόδιο για την μετακίνηση του αναμένεται να αποτελέσει το υψηλό κόστος της ασφάλισης του σε περίπτωση τραυματισμού.

Την περασμένη σεζόν ο Πιρς αγωνίστηκε σε 80 ματς της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ έχοντας 18.9 πόντους, 5.0 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ κατά μέσο όρο ενώ στα play off της Ανατολής σκόραρε 20.9 πόντους και μάζευε 5.0 ριμπάουντ ανά συμμετοχή.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα