Οι «αιώνιοι» εφιάλτες!

Gazzetta team
Οι «αιώνιοι» εφιάλτες!

bet365

Όσο το ντέρμπι πλησιάζει, η αγωνία των οπαδών αυξάνεται! Το gazzetta.gr συγκέντρωσε τους 10 μεγαλύτερους «πράσινους» και «κόκκινους» εφιάλτες ενόψει «Καραϊσκάκης» και σας τους παρουσιάζει!

Καθώς οι ώρες μετρούν αντίστροφα και το ελληνικό clasico πλησιάζει, η αισιοδοξία και οι προαναγγελίες της καζούρας σχεδόν πάντα συνοδεύονται από... πισινές. Τι θα γίνει αν κάτι πάει στραβά, αν πάει στράφι η καλή χρονιά, η προετοιμασία, οι παικταράδες μας, αν, αν, αν... To gazzetta.gr παρουσιάζει τους εφιάλτες των δύο πλευρών!

Οι εφιάλτες του Ολυμπιακού!

-Το παιχνίδι ξεκινάει ιδανικά για τον Ολυμπιακό και βρίσκεται από νωρίς μπροστά στο σκορ με 2-0, όμως όλα έρχονται... τούμπα. Ο Παναθηναϊκός κάνει τρελή ανατροπή και φεύγει νικητής με 4-2 από το «Καραϊσκάκης», σε ένα ματς-φωτογραφία του 2-4 στο ΟΑΚΑ στις 5 Δεκεμβρίου του 1998, με τον Κλέιτον να μοιάζει με Καραπιάλη σκοράροντας δις.

Μπορεί να βγει αληθινός ο εφιάλτης των φιλάθλων του Ολυμπιακού; Σε απόδοση 151,00 το 4-2 υπέρ του Παναθηναϊκού στη vistabet.com

-Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιλέγει τον Φράνκο Κοστάντσο για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Με το άκουσμα της επιλογής του Αργεντινού από τον κόσμο που βρίσκεται στις εξέδρες ξεκινάει ασταμάτητη μουρμούρα. Αυτό επηρεάζει αρκετά τον 31χρονο πορτιέρο, ο οποίος στο πρώτο καλό σουτ των «πρασίνων» το τρώει... όρθιος και ο κόσμος τραβάει τα μαλλιά του.

-Στα επίσημα του γηπέδου βρίσκεται και ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος κατά την είσοδό του έχει δηλώσει πως «είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε». Ο Τσάκας βγαίνει αληθινός και ο Παναθηναϊκός φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τον γνωστό μάνατζερ να κουνάει την παλάμη του στον κόσμο για το -5 που βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

-Το παιχνίδι είναι στο 1-1 λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του και όλα δείχνουν πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις, όμως ο Λέτο έχει διαφορετική άποψη. Ο Αργεντινός με άπιαστο σουτ στέλνει την μπάλα να καρφωθεί στο «Γ» της εστίας για το 1-2 και τρέχει να πανηγυρίσει προκλητικά μπροστά στη Θύρα 7. Αποτέλεσμα να μπει μέσα ο κόσμος και εκτός από την ήττα να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών στα επόμενα πέντε παιχνίδια.

-Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με τέρμα το γκάζι και έχουν «πατήσει» τον Παναθηναϊκό στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ο Καπίνο πιάνει και τις... κάλτσες του, την ώρα που όλοι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βγει μπροστά για το πολυπόθητο τέρμα, αφήνοντας την άμυνά τους εκτεθειμένη, με τον Κουίνσι να το εκμεταλλεύεται και στην κόντρα να πετυχαίνει το γκολ-μαχαιριά χαρίζοντας στους «πράσινους» τη νίκη.

-Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν προλαβαίνει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του ποδιού του και τίθεται εκτός αποστολής από το ντέρμπι, όμως στο λιμάνι δεν ανησυχούν, αφού τη θέση μπορεί να καλύψει επάξια ο Φραν Γέστε. Ο Βάσκος όμως λίγη ώρα πριν αναχωρήσει το πούλμαν παίζει μπιλιάρδο στου Ρέντη, με αποτέλεσμα να χάσει το πούλμαν και το παιχνίδι. Όταν ο Ισπανός αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί παίρνει τηλέφωνο τον προπονητή του και τον ενημερώνει για το συμβάν.

-Η αναμέτρηση πάει από το κακό στο χειρότερο για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς γνωρίζουν την ήττα με 3-0 μέσα στο «Καραϊσκάκης» και έξω από το γήπεδο ξεκινούν τα «λαϊκά δικαστήρια», με τους φίλους της ομάδας να ζητούν την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε και την επιστροφή του Νίκου Αλέφαντου στην άκρη του πάγκου, για να πάρει το πρωτάθλημα που του «έκλεψε» ο Γιώργος Δούρος.

-Στο «Καραϊσκάκης» καταφθάνει με το λίαρ τζετ του πρίγκιπα ο Ροναλντίνιο, συνοδευόμενος από τον Βλάση Τσάκα και κάθονται μαζί να δουν το παιχνίδι από τα επίσημα. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης όμως, ο Βραζιλιάνος σταρ κατεβαίνει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και ανακοινώνει στους παίκτες του Φερέιρα πως από τις 17 Δεκέμβρη θα είναι συμπαίκτες, ενώ μαθαίνει και δύο «χορευτικές» ντρίμπλες στον Λέτο, τις οποίες κάνει πριν σημειώσει το νικητήριο τέρμα της ομάδας του.

-Όλα πάνε «ρολόι» στον αγώνα και το πλάνο νίκης του Ολυμπιακού έχει αποδώσει καρπούς, με τους Πειραιώτες να κερδίζουν άνετα με 2-0 μέχρι το 65ο λεπτό. Εκεί όμως που όλα δείχνουν ότι η νίκη θα έρθει εύκολα, η ομάδα παθαίνει ένα ακόμα μπλακάουτ αλά ΟΦΗ και τρώει τρία τέρματα μέσα σε 20', χάνοντας ένα δικό της ματς με 2-3.

-Από το πέταλο των οργανωμένων πυροβολούν τον Καπίνο με... αεροβόλα όπλα, με σκοπό να του αποσπάσουν την προσοχή. Ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού βρίσκει στα πόδια του μπροστά μερικά από τα... μπιλάκια που τον χτύπησαν, τα μαζέυει και τα δίνει στον διαιτητή, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι. Μόλις μαθαίνει το συμβάν ο Βλάσης Τσάκας από τα επίσημα κάνει τη δήλωσή του πράξη και παίρνει την ομάδα και φεύγει από το «Καραϊσκάκης», μαζί με τους τρεις βαθμούς στα... χαρτιά.

Οι εφιάλτες του Παναθηναϊκού!

-Ο Ιμπαγάσα εκτελεί το κόρνερ. Ο Λέτο, ο οποίος έχει αντικαταστήσει τον Σισέ στη συνείδηση του κόσμου, γυρίζει πίσω για να βοηθήσει στη στημένη φάση. Είναι συγκινητικός. «Παιχταρά μου, είσαι παντού», ακούγεται από αριστερά και δεξιά της... τηλεόρασης. Άξαφνα όμως, ο «Σέμπα» σηκώνεται για κεφαλιά μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και στην προσπάθειά του να διώξει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο. Και αμέσως, από την 7 ξεκινά το «σας... νικάει ο Λέτο» με αντίθετους αποδέκτες.

-Ο Βλάσης Τσάκας μπαίνει στο γήπεδο υπό τη συνοδεία της προσωπικής του ασφάλειας (;) και τον περιμένει μια έκπληξη άνευ προηγούμενου! Βλέπει τον πρίγκιπα με κόκκινη κελεμπία δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, την ώρα που από τα μεγάφωνα ανακοινώνεται η είσοδός του στην ΠΑΕ και η εξαγορά ποσοστού της Καραϊσκάκης ΑΕ. Από την έκπληξή του δεν παρατηρεί τον κόσμο που τον πλησιάζει με άγριες διαθέσεις. Τελικά καταλήγει και κερατάς και δαρμένος.

-Ο Παναθηναϊκός δέχεται τελικά τέσσερα τέρματα, ο πρίγκιπας βλέπει το ματς μέσω πιλοτικής διάβασης και απολύει τον Βλάση Τσάκα, τον καταδικάζει σε λιθοβολισμό για εσχάτη προδοσία και παίρνει στη θέση του τον κυρ-Σάββα, στρέφοντας πλέον το ενδιαφέρον του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

-Το ματς λήγει με συντριβή και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υποβάλλει την παραίτησή του, η οποία γίνεται δεκτή. Ο Πορτογάλος ανακοινώνεται ως τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και φέρνει «πακέτο» Κάστρο, Νούνο Γκόμεζ και Βιέιρα.


-Το ματς στο 89` είναι 0-0. Ο Κατσουράνης έχει προωθηθεί, ο Σπυρόπουλος τον βρίσκει στην περιοχή με σέντρα ακριβείας και ο διεθνής μέσος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, καλυπτόμενος από τέσσερις παίκτες! Τα πανηγύρια ξεκινούν, αλλά ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ!

-Ο Ροναλντίνιο έρχεται στο αεροδρόμιο λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι και ο κόσμος, αφού δεν έχει εισιτήρια για το «Καραϊσκάκης», τρέχει να τον υποδεχτεί. Ο ίδιος κάπου... μπερδεύεται και δηλώνει ότι «ο Ντιόγκο μού έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα», τονίζοντας σε άπταιστα βραζιλιανοελληνικά: «Είμαι γκάβρο».

-Οι δύο ομάδες μπαίνουν μέσα στο γήπεδο και στο «Καραϊσκάκης» ξεκινάει μια εντυπωσιακή χορογραφία, η οποία αλλάζει τέσσερις φορές και... ξεπερνά αυτή των «πράσινων» απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία άλλαξε τρεις!

-Προσκεκλημένος στα επίσημα και ο Ντιέγο Αρμάνδο Μαραντόνα, ο οποίος ανανεώνει την κάρτα μέλους του και δηλώνει στο match programme ότι ο Λέτο δεν πιάνει μία μπροστά στον... Ντιόγκο. Το να βλέπεις τον Ντιέγκο στα κόκκινα είναι αλήθεια αποκαρδιωτικό...

-Ο συνήθως ηρωικός Ζουμαράγκα Σαριέγκι δείχνει πρωτοφανή χαλάρωση και έχει ξεκάθαρη ευθύνη για τα δύο γκολ που δέχεται ο Παναθηναϊκός. Στη συνέχεια, το gazzetta.gr αποκαλύπτει πως μαζί με τους Βαλβέρδε, Ορμπάιθ και Γέστε αποτελούν παρακλάδι της ΕΤΑ στην Ελλάδα και η βασκική οργάνωση ήθελε νίκη του Ολυμπιακού, προκειμένου ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και καθοδηγητής του ελληνικού πυρήνα να κερδίσει πόντους.

Το 0-2 γίνεται στα πρώτα λεπτά, ο Παναθηναϊκός βάζει τρίτο γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους με τον Λέτο να δείχνει την πλάτη του στην κερκίδα και το όνειρο έχει... ξεκινήσει. Λίγα λεπτά πριν από τη λήξη όμως, ο κόσμος προσπαθεί να μπει μέσα και να διακόψει το ματς! Το ξύλο με την αστυνομία ξεκινάει και ενώ όλα δείχνουν ότι το ματς τελικά θα λήξει, κάποιος που έχει ξεφύγει κάνει... σαμποτάζ στο σύστημα ηλεκτροδότησης και σβήνουν τα φώτα. Καληνύχτα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα