Επανασύνδεση Μάρως-Αμανατίδη!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Επανασύνδεση Μάρως-Αμανατίδη!

bet365

Εδώ Λόλα! Εδώ Λόλα!!! Φιλενάδα μου καλήμέρα! Απ’ όλες τις σχολικές γιορτές, πάντα η 17η Νοεμβρίου ήταν εκείνη που με συγκινούσε παραπάνω.

Είχε πιο ωραία ποιήματα, τα πιο ωραία τραγούδια και τη φιλόλογο της Λόλας που πάντα έκλαιγε γιατί είχε προσωπική εμπειρία. Πολύ την αγαπούσα την κυρία Χατζή, καλή της ώρα όπου κι αν βρίσκεται. Βλέπεις φιλενάδα από παιδάκι είχα αδυναμία στις δασκαλίτσες και μου έμεινε το κουσούρι. Οι δάσκαλοι με αγρίευαν λιγάκι. Άσε που πάντα θα σου έκαναν φυσική, χημεία ή μαθηματικά και από αυτό και μόνο, χαμένοι έβγαιναν οι άνθρωποι.

Είδες φιλενάδα μου πόσο μεγάλη παρέα γίναμε χθες?? Ανάθεμα κι αν μας διάβασαν οι περισσότεροι, μόνο στον τίτλο και στην φωτογραφία έμειναν. Του έδωσαν εκεί που ανθρώπου μια φανέλα και φόρεσε και βρήκαν λόγο να τσακωθούν πάλι! Ευτυχώς να λες που δεν φόρεσε του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, γιατί έρχεται το ντέρμπι και θα έπρεπε να κάνουμε καμιά βαθυστόχαστη ανάλυση και για τον Τρύφωνα. Όσο για την ΑΕΚ, θα σε μαλώσω φιλενάδα γιατί είσαι αδιάβαστη. Για κοίτα με ποιον έπαιζε ο Ολυμπιακός τελευταία αγωνιστική; Εκτός κι αν σου είχε μείνει τέτοιο κουσούρι και σένα, που έβλεπες παντού τον Βάλνερ!! Σαν και μένα με τον Λαζαράκο, δηλαδή.

Ξανά μαζί;

Μετά το συγκλονιστικό χθεσινό θέμα, που συντάραξε το πανελλήνιο και το μοιράστηκαν στο Facebook 114 άτομα και ένα, που έκανε τη διαφορά, στο twitter, θα επανέλθουμε στα γνωστά μας επίπεδα. Εγώ θα τα λέω σε σένα, εσύ σε μένα και θα γελάμε μεταξύ μας! Καλό και το δικό σου με το κούκλα πλαστική, μπράβο φιλενάδα, είμαστε αστείες!!! Σε κάτι τέτοια δεν μπορεί να αντισταθεί και ο Λαζαράκος, που παρεμπιπτόντως όχι 114, αλλά με 1014 share θα έκανα για να μοιραστώ το πόσο τον αγαπάω. Και μη με ρωτήσεις γιατί; Δε θέλει λόγο η καρδιά να αγαπά, που θα έλεγε και η Μάρω Λύτρα!!!

Χαχα, τι πήγα και θυμήθηκα!!!! Όχι μόνη μου για να λέμε την αλήθεια. Είπαμε η Λόλα έχει καλή μνήμη, αλλά όταν τραγουδούσε η Μάρω ούτε καν τον Λαζαράκο δεν είχαμε γνωρίσει. Τέτοια μιζέρια, δηλαδή!! Σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao» η τραγουδίστρια που έγινε διάσημη μέσω του Face Story, του διαζυγίου και του ξύλου που έπαιζε με τον Κώστα Καραφώτη, είναι και πάλι ζευγάρι με τον Γιάννη Αμανατίδη. Οι δυο τους, σου λέει, ξεκίνησαν να βρίσκονται περισσότερο χρόνο για επαγγελματικούς λόγους και κουβέντα στην κουβέντα, αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί. Τώρα, πώς και πού γίνεται το νταραβέρι – γιατί είναι και βαρύμαγκας η Λόλα – θα σε γελάσω φιλενάδα.

Πρόσφατα, σε μια από τις αξιόλογες μεσημεριανές εκπομπές είχαμε ενημερωθεί ότι η Μάρω παράτησε το τραγούδι κι επέστρεψε στον Καναδά, ενώ ο διεθνής επιθετικός είναι χωρίς ομάδα αυτή την εποχή και κάπου ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία. Τι να πω; Μπορεί και να κάνω λάθος, που τραγουδούσε η Μάρω με τον TNS. Είδες βρε φιλενάδα πώς τα ξέρω όλα?? Περήφανος θα είναι ο Λαζαράκος για την κατάντια μου!!!

Βόλτες με... ρόδες!

Μετά, λοιπόν, το μεγάλο σημερινό θέμα που σίγουρα θα κάνει πάταγο, περνάμε στις φωτογραφίες μας. Ξεκινάμε με την κεντρική φωτογραφία, όπου σίγουρα φιλενάδα θα σου ξυπνήσει μνήμες και θα θυμηθείς τότε που ήσουν παιδούλα και τρελαινόσουν με τον Ντανιέλο! Ο Ντανιέλ Μπατίστα βρέθηκε χθες, όπως και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στα εγκαίνια του καφέ-ρέστοραν που άνοιξε ο Τάκης Γκώνιας στη Φιλοθέη και πλέον θα σχολιάζει το Champions League από εκεί!! Εκπληκτικός ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, θέλω να προσέξεις φιλενάδα μου πως συνδυάζει το μπλουζάκι με το εσώρουχο!!!

Συνεχίζουμε με τον Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος βρέθηκε στο Κολωνάκι με τη μηχανή του. Κάτι τέτοια θα βλέπει ο Λαζαράκος και θα μου ζητάει το Mio για να μπορέσει να παρκάρει πιο εύκολα στο κέντρο της Αθήνας. Κι από τις ρόδες του Amore mio, περνάμε σε εκείνες ενός καροτσιού, που δεν απέχουν και πολύ για να είμαστε ειλικρινείς. Ο Νίκος Οικονόμου και η Όλγα Λαφαζάνη πήγαν βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο την προηγούμενη εβδομάδα, μαζί με την κορούλα τους, η οποία στις 14 Νοεμβρίου έγινε εφτά μηνών.

Έτσι είναι φιλενάδα... Όταν κάτι είναι φρέσκο το γιορτάζουν κάθε μήνα της ζωής του. Μετά που χρονίζει, το χαίρεσαι μια φορά το χρόνο και αν. Και στις σχέσεις έτσι είναι, μη νομίζεις. Μόνο εγώ τον Λαζαράκο μου θα τον γιόρταζα κάθε μήνα, κάθε μέρα, κάθε ώρα!! Θα σου έλεγα και κάθε λεπτό, αλλά δε θέλω να φανώ υπερβολική! Σε αφήνω τώρα φιλενάδα μου, γιατί περνάει ένας κύριος από κάτω με ακορντεόν και υποθετώ τον έστειλε ο γλυκός μου να μου κάνει καντάδα!!! Κάτσε να καταλάβω πιο τραγούδι μου αφιερώνει... Αχ, μωρέ ο γλυκούλης μου!!! Στο βάζω και σένα φιλενάδα για να μην ζηλεύεις.


 

Τελευταία Νέα