Νέο «χαράτσι» από Αγρίτη

Νέο «χαράτσι» από Αγρίτη

Θοδωρής Βασίλης
Νέο «χαράτσι» από Αγρίτη

bet365

Ένα ένα έρχονται τα άσχημα νέα για τον ΟΦΗ. Τώρα είναι η σειρά του Ανέστη Αγρίτη να προκαλέσει νέους πονοκεφάλους. Δύο επιταγές 40.000 ευρώ προς τον Έλληνα επιθετικό δεν πληρώθηκαν στην ώρα τους και πλέον υπάρχει διαταγή πληρωμής.

Συγκεκριμένα ένας ιδιώτης, που έχει λάβει τις συγκεκριμένες επιταγές από τον επιθετικό της Κέρκυρας για την αγορά σπιτιού στη Μυτιλήνη, κατέθεσε έγγραφο κατάσχεσης των χρημάτων που έχουν να λάβουν οι Κρητικοί από τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Σουλεάπ, η διοίκηση του ΟΦΗ κατέθεσε κι άλλα χρήματα στο λογαριασμό του παίκτη, προκειμένου να στείλει χαρτί εξόφλησης από την ΠΑΕ στη FIFA, με την ελπίδα η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί ως την Παρασκευή και η παγκόσμια ομοσπονδία να ανακαλέσει την απόφαση αφαίρεσης έξι βαθμών.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα