Τέιλορ: «Ειρωνεύεται ο Μπλάτερ;...»

Gazzetta team
Τέιλορ: «Ειρωνεύεται ο Μπλάτερ;...»

bet365

Με τον Μπλάτερ τα έβαλε ο Τέιλορ, αφού ο πρόεδρος της FIFA δήλωσε πως δεν υπάρχουν φαινόμενα ρατσισμού στο ποδόσφαιρο, την ημέρα που απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον Σουάρεζ...

Κατά των δηλώσεων Μπλάτερ στράφηκε ο Γκόρντον Τέιλορ, εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Αγγλίας, αφού στην Πρέμιερ μέσα σε λίγες μέρες εμφανίστηκαν δύο τρανταχτά κρούσματα ρατσιστικής συμπεριφοράς (ο Εβρά κατήγγειλε τον Σουάρες και ο Άντον Φέρντιναντ τον Τέρι).

Το γεγονός ότι οι δηλώσεις του Ζεπ Μπλάτερ έγιναν την ημέρα που απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες στον Σουάρεζ, έκαναν τον Τέιλορ να «βγει» από τα ρούχα του τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για... ειρωνικά σχόλια από πλευράς του προέδρου της FIFA:

«Είναι ειρωνικό να μιλάει έτσι ο Ζεπ Μπλάτερ γιατί δουλέψαμε σκληρά για να βάλει η FIFA το κίνημα κατά του ρατσισμού στην ατζέντα της. Είναι ιδιαίτερα ακατάλληλη η στιγμή για να ειπωθεί τώρα αυτή η δήλωση. Όταν είσαι πρόεδρος της FIFA πρέπει να φωνάζει πρώτος από όλους ότι είναι ανεπίτρεπτο να γίνεται κάτι τέτοιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε οι παίκτες πρώτοι από όλους να δίνουν το σωστό παράδειγμα σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους φιλάθλους».

 

Τελευταία Νέα