Χωρίς φιλάθλους στο Περιστέρι
Παρά το αίτημα της ΠΑΕ, ο Λεβαδειακός δεν πήρε εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η σχετική απόφαση πάρθηκε από την Αστυνομία, τη γνωστοποίησαν οι Βοιωτοί, με ανακοίνωσή τους και κάλεσαν τους φιλάθλους να έρθουν μεμονωμένα στην Αθήνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός
Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης για τον Κυριακάτικο αγώνα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, η Αστυνομία πήρε απόφαση, με την οποία απαγορεύει στους φιλάθλους του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ να προσέλθουν οργανωμένα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι παρά το αντίθετο αίτημα που υπήρξε από την πλευρά των ανθρώπων του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
Μετά από αυτή την απόφαση, καλούνται οι φίλαθλοι του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ που επιθυμούν να παραβρεθούν στον αγώνα της ομάδας τους, να προσέλθουν μεμονωμένα και χωρίς διακριτικά, διότι σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.
Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας
Τέλος, η ομάδα της Λιβαδειάς ενημέρωσε το φίλαθλο κόσμο της ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα νέα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα), στη Λιβαδειά.
Παρακαλούνται οι παλαιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να φέρουν μαζί τους την κάρτα φιλάθλου που κατέχουν.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2011.
Λόγω της πίεσης του χρόνου, παρακαλούνται οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται, να επισκεφθούν το συντομότερο δυνατό τα γραφεία της ΠΑΕ.
Τηλ. επικοινωνίας: 22610-88088
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
