Επέστρεψε και ο Μπακασέτας
Ένας-ένας επιστρέφουν οι διεθνείς του Αστέρα. Χθες το έπραξε ο Δημήτρης Κουρμπέλης και σήμερα ήταν σειρά του Τάσου Μπακασέτα. Ο νεαρός φορ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων, έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση των Αρκάδων και τέθηκε στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.
Μάλιστα, σε αυτήν έλαβε μέρος και ο Εμάνουελ Περόνε, αλλά επιφυλακτικά, ενώ οι Σέσμα, Κερ Χουανίτο, Αργυρόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Από την πλευρά τους, οι Σολάκης, Ρούμπιλ και Ορόθκο συνέχισαν το πρόγραμμα της μετεγχειρητικής αποκατάστασής τους. Τέλος, όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με μπάλα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
