Μέγερι εδώ, Καπίνο εκεί

Μέγερι εδώ, Καπίνο εκεί

Μέγερι εδώ, Καπίνο εκεί

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τους δύο γκολκίπερ-ρούκις του ντέρμπι, από μια διαφορετική σκοπιά…

Ίσως ήμουν και λίγο… αγενής χθες που μπήκα κατευθείαν στο ψητό, δηλαδή στο άρθρο μου, χωρίς να γράψω πρώτα κάτι για την επιστροφή μου ύστερα από 17 μήνες στο gazzetta. Ίσως δεν είμαι και πολύ καλός στους… χαιρετισμούς - και στους αποχαιρετισμούς (όπως όταν έφυγα από το ΦΩΣ έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια)…

Εγώ χαίρομαι που επέστρεψα σε αυτό το site -άλλωστε, συνέχισα πάντοτε να έχω τη στήλη μου στην kingbet, με τα προγνωστικά μου για παιχνίδια από το στοίχημα. Μπορώ να πω ότι πράγματι μου έλειψαν κάποια από τα δικά σας σχόλια. Κι ότι δεν μου έλειψαν κάποια άλλα… Και δεν κρύβω ότι αν υπάρχουν τέτοια που ξεφεύγουν από τα όρια, όχι μόνο για εμένα αλλά και για συλλόγους και πρόσωπα, δεν θα βρουν θέση στα κομμάτια μου. Νομίζω ότι είναι καλύτερο να εξηγείσαι παρά να παρεξηγείσαι.

Σήμερα απλά θα ήθελα να σχολιάσω κάτι σχετικό με την παρθενική εμφάνιση του Καπίνο στην Eθνική ομάδα. Και πραγματικά δεν ξέρω αν του έκανε τελικά καλό του παιδιού αυτή η πρόσκληση και η χρησιμοποίησή του στο 1-3 από τη Ρουμανία. Μπορεί και να του έκανε καλό, βέβαια. Άλλωστε, κάποιος ίσως υποθέτει ότι ένας από τους λόγους της κλήσης του ήταν και για να πάρει το παιδί κι άλλο ηθικό ενόψει του μεγάλου ντέρμπι, το οποίο ενδεχομένως κρίνει πολλά για τη μάχη του τίτλου, εάν κερδίσει ο φιλοξενούμενος.

Κaι είναι κι ένα μεγάλο ονόρε, που έγινε στα 17 του ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης που φόρεσε το εθνόσημο. Στον δε Παναθηναϊκό πάντοτε κοιτάνε τέτοια πράγματα. Από την άλλη, δεν είναι κι ευχάριστο, ακριβώς ενόψει του ντέρμπι, που στα δύο τελευταία παιχνίδια του ο μικρός έφαγε πέντε γκολ, τρία από τη Ρουμανία και δύο από την ΑΕΚ.

Τέλος πάντων, μέσα στο παιχνίδι το Σάββατο θα δούμε ποιοι έκαναν καλύτερα. Ο ΠΑΟ κι ο Καπίνο που πήγε στην Eθνική ή ο Ολυμπιακός κι ο Μέγερι, που αρνήθηκε το παιδί να παίξει στο επίσημο ματς των ελπίδων Ιταλίας-Ουγγαρίας κι έκατσε να προπονείται στο Ρέντη όλες αυτές τις ημέρες…


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.