Φονικό δίδυμο (vids)

Φονικό δίδυμο (vids)

Μάκης Σταθάτος
Φονικό δίδυμο (vids)

bet365

Παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό έχουν δημιουργήσει Τζιμπούρ και Μιραλάς. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τι κάνει το επιθετικό δίδυμο του Ολυμπιακού στο «τριφύλλι».

Ο Αλγερινός άσος των «ερυθρολεύκων» έχει φτιάξει τη δική του παράδοση με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει σκοράρει απέναντί του με τέσσερις διαφορετικές ομάδες. Η αρχή έγινε με τη φανέλα του Ατρομήτου, ακολούθησε ο Πανιώνιος στη συνέχεια η ΑΕΚ και τέλος ο Ολυμπιακός. Συνολικά ο Τζιμπούρ έχει πετύχει επτά τέρματα κόντρα στους «πράσινους».

Στα χνάρια του Ραφίκ Τζιμπούρ φαίνεται να βαδίζει και ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός με το καλημέρα έδειξε να παίρνει τον αέρα του Παναθηναϊκού, αφού στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα του Πειραιά σκόραρε και στα δύο ντέρμπι κατά του «αιώνιου». Και στην ήττα στο ΟΑΚΑ, αλλά και στη νίκη της ομάδας του μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Τα γκολ του Τζιμπούρ

*Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε ποδαρικό στα γκολ του απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 9 Απριλίου του 2006 για το πρωτάθλημα σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, το οποίο έληξε με σκορ 4-3 για τους «πράσινους». Στο 29΄ ο Αλγερινός πέρασε δύο παίκτες του «τριφυλλιού» από την αριστερή πλευρά και με δεξί πλασέ νίκησε τον Γκαλίνοβιτς μειώνοντας σε 3-2. Στο 73΄ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μερίνο ισοφάρισε για την ομάδα του σε 3-3.




*Το επόμενο χτύπημα του «τρομοκράτη» ήρθε στις 15 Δεκεμβρίου του 2007, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Πανιωνίου. Στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης για το πρωτάθλημα, λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ύστερα από σουτ του Σκούφαλη, ο Τζιμπούρ έγινε αποδέκτης της μπάλας και κοντινό πλασέ πέτυχε το γκολ με το οποίο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

*Ο Τζιμπούρ εκείνη τη σεζόν είχε βρει το «κουμπί» του Παναθηναϊκού και συνέχισε να σκοράρει εις βάρος του. Αυτή τη φορά το πέτυχε στη Λεωφόρο. Στο 45΄ με εκπληκτική εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο, ωστόσο η ομάδα του δεν κατάφερε τελικά να φύγει χαμογελαστή από το γήπεδο καθώς γνώρισε τελικά την ήττα με 2-1.

*Η τριλογία των γκολ του Τζιμπούρ απέναντι στον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε στις 4 Μαΐου του 2008 στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Αλγερινός άσος με αριστερό σουτ στην κίνηση ισοφαρίζει σε 1-1, αλλά οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν την ήττα με 2-1.

*Ο Τζιμπούρ συνεχίζει την παράδοσή του κόντρα στον Παναθηναϊκό και με τη φανέλα της ΑΕΚ. Στις 24 Οκτωβρίου του 2010 η «Ένωση», τυπικά γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ, παίρνει τη νίκη χάρη σε ένα ακόμα «χτύπημα» του «τρομοκράτη». Μόλις στο 4' ο Αλγερινός εκμεταλλεύεται λάθος του Σαριέγκι και με αριστερό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα.

*Στις 19 Φεβρουαρίου του 2011 ο Τζιμπούρ σκοράρει στις καθυστερήσεις του επεισοδιακού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με κεφαλιά και χαρίζει στην ομάδα του τη νίκη με 2-1. Είναι το έβδομο γκολ του απέναντι στο «τριφύλλι» και μάλιστα με τέταρτη διαφορετική ομάδα.


Τα γκολ του Μιραλάς

*Παράδοση με τον Παναθηναϊκό όμως δημιουργεί και ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος άσος άνοιξε το λογαριασμό απέναντι στο «τριφύλλι» στις 30 Οκτωβρίου του 2010. Με μια εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Τζόρβα και έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του γνώρισε τελικά την ήττα με 2-1.

*Ο Μιραλάς έκανε τη δουλειά του και στις 19 Φεβρουαρίου στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου άνοιξε και πάλι το σκορ για την ομάδα του. Μετά την πάσα του Ιμπαγάσα ο Βέλγος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με δεξί διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του Τζόρβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα