«Γρήγορα να βρεθεί κάποιος»!
Ο Βραζιλιάνος άσος της Ένωσης βρέθηκε στο ΑΕΚShop της Νέας Φιλαδέλφειας στο πλαίσιο του bazaar της ΠΑΕ και στις δηλώσεις του είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τα οικονομικά. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί κάποιος γρήγορα να αναλάβει την ΑΕΚ για να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που έχουμε».
Από εκεί και πέρα, ο Λεονάρντο αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος μας στηρίζει. Το έδειξε και σήμερα εδώ. Έφυγε από τα σπίτια του για να έρθει εδώ. Δείχνει την αγάπη του και μας στηρίζει. Από την πλευρά μας, κάνουμε ότι μπορούμε. Είχαμε 15 μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής. Να δουλέψουμε τις αδυναμίες που έχει δει, με σκοπό να παρουσιαστούμε καλύτεροι το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης».
Δηλώσεις, στην ίδια εκδήλωση, έκανε και ο Δημήτρης Σιαλμάς, λέγοντας: «Εχουμε προβλήματα. Από όσο ξέρω είναι σε όλες τις ομάδες το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είναι να έχουμε υγεία και να είμαστε δυνατοί και να προσπαθούμε μέσα στο γήπεδο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
