Το στοίχημα του Μπράφχαϊντ

Το στοίχημα του Μπράφχαϊντ

Gazzetta team
Το στοίχημα του Μπράφχαϊντ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Έντσον Μπράφχαϊντ αποκαλύπτει ότι έχει βάλει στοίχημα με τους Γερμανούς συμπαίκτες του στη Χόφενχαϊμ, το οποίο αφορά το αυριανό φιλικό ανάμεσα σε Γερμανία και Ολλανδία.

Ο αριστερός αμυντικός του συλλόγου της Μπουντεσλίγκα πιστεύει ότι οι συμπατριώτες του μπορούν να κερδίσουν στο Αμβούργο και γι' αυτό έβαλε στοίχημα με τους Γερμανούς συμπαίκτες του.

Το περιεχόμενο του στοιχήματος είναι το εξής απλό: αν κερδίσει η Ολλανδία, οι συμπαίκτες του θα πρέπει να προπονηθούν με φανέλες της Ολλανδίας, ενώ αν κερδίσει η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ, ο Μπράφχαϊντ θα είναι στην προπόνηση με την εμφάνιση των «Πάντσερ».

Ο 28χρονος Ολλανδός είναι αισιόδοξος για την αυριανή αναμέτρηση και επιβεβαίωσε την αισιοδοξία του λέγοντας στην Stern.de: «Περιμένω πώς και πώς την επιστροφή μου στην εθνική!»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα