Σπάει τα... κοντέρ η Ρεάλ!

Σπάει τα... κοντέρ η Ρεάλ!

Σπάει τα... κοντέρ η Ρεάλ!

bet365

Βασίλισσα και στα έσοδα η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έβαλε... τρελό ρευστό στα ταμεία της και την περίοδο 2010-11! Εκατομμύρια ευρώ από εισιτήρια, τηλεοπτικά, φανέλες κατάφεραν να τη βάλουν στον... ίσο δρόμο!

Η UEFA ετοιμάζεται να επιβάλλει από το 2013 οικονομικό fair play και η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει πως... συμμορφώνεται στους νέους κανόνες. Η «Βασίλισσα» παρουσίασε τεράστια έσοδα χάρη σε ενέργειες του οικονομικού επιτελείου της, ενώ μπήκε στα ταμεία της και... ρευστό, με τα κέρδη να ανέρχονται στα 32 εκατ. ευρώ! Τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και το στάδιο δίνουν στους Μαδριλένους τα περισσότερα χρήματα, με τα έσοδα να αγγίζουν τα 482 εκατ. ευρώ!
Από που προέρχονται αυτά τα χρήματα; Περίπου 153 εκατ. ευρώ από τηλεοπτικά, 149 εκατ. ευρώ από έσοδα που έρχονται από το γήπεδο (επέκταση θέσεων, μαγαζιά) και 149 εκατ. ευρώ από εμπορικά δικαιώματα. Στη λίστα ακολουθεί η Μπαρτσελόνα με 447 εκατ. ευρώ και το γεγονός πως διαφημίζει στη φανέλα της το «Qatar Foundation» θα την βοηθήσει να ισοσκελίσει τα έσοδα με τα έξοδα. Όσο για τις ιταλικές ομάδες το γεγονός πως δεν έχουν εκμεταλλευθεί τα γήπεδα τους, είναι ανασταλτικός παράγοντας για... κέρδη.

Οι ομάδες με τα περισσότερα έσοδα!

1)Ρεάλ Μαδρίτης – 480 εκατ. ευρώ
2) Μπαρτσελόνα – 447 εκατ. ευρώ
3)Μαν. Γιουνάιτεντ – 367 εκατ. ευρώ
4) Άρσεναλ – 283 εκατ. ευρώ
5)Μίλαν – 228 εκατ. ευρώ
Ίντερ – 217 εκατ. ευρώ

 

Τελευταία Νέα