Αγκιγιάρ: «Δεν είναι μόνο ο Μέσι»
Ο Κολομβιανός μέσος της Έρκουλες προειδοποίησε τους συμπαίκτες του να μην δώσουν υπερβολική προσοχή στον Μέσι, καθώς όλη η εθνική της Αργεντινής έχει την ποιότητα να απειλήσει ανά πάσα στιγμή.
Ο Αγκιγιάρ ήταν στην εντεκάδα της Κολομβίας στον ισόπαλο με 0-0 αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο Κόπα Αμέρικα του 2011. Η Κολομβία θα υποδεχθεί την «Αλμπισελέστε» όντας αήττητη στους δύο αγώνες που έχει δώσει ως τώρα.
Ο παίκτης της Έρκουλες δήλωσε ότι ο περιορισμός του Μέσι θα είναι σημαντικός, αλλά όχι καθοριστικός για την έκβαση του αγώνα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου, μία μέρα πριν τον αγώνα.
«Η Αργεντινή δεν είναι μόνο ο Μέσι. Δεν χρειάζεται να περιορίσουμε μόνο τον Μέσι, αλλά όλη την ομάδα της Αργεντινής. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε χώρους, οπότε θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς και καλά οργανωμένοι. Από 'κει και πέρα, μπορούμε να δημιουργήσουμε λίγο παραπάνω και να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι».
Ο Αγκιγιάρ θα παίξει στον αυριανό αγώνα αντί του τραυματία Φρέντι Γκουαρίν, δίπλα στον Γκουστάβο Μπολιβάρ, σε ένα 4-2-3-1 που θα παρατάξει ο Λιονέλ Αλβάρεθ. Ο 26χρονος μέσος διαβεβαίωσε ότι η ομάδα του δεν φοβάται τους αντιπάλους της και ότι μία νίκη είναι πολύ πιθανή.
«Έχουμε αγωνιστεί και πάλι με τη συγκεκριμένη ομάδα και παρότι οι αγώνες είναι διαφορετικοί, ελπίζουμε ότι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει να βελτιώνεται. Θέλουμε να παίξουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα ήταν απίστευτα σημαντικοί σε εμάς».
Η Κολομβία υποδέχεται την Αργεντινή στο Μπαρανκίλα αύριο στις 23.00 στα πλαίσια του προκριματικού ομίλου της Νοτίου Αμερικής για το Μουντιάλ του 2014.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
