Γιαννακίδης: «Τεστ αντοχής»
«Μπαίνουμε πλέον σε μία φάση, όπου θα έχουμε δύο ματς κάθε εβδομάδα και θα δοκιμαστούν οι αντοχές μας σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε να τα πάμε καλά, αλλά γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Το Eurocup είναι πολύ σημαντική διοργάνωση και η συμμετοχή μας αποτελεί πρόκληση για όλους», ανέφερε ο γκαρντ του «δικεφάλου» και πρόσθεσε: «Ξεκινάμε απέναντι στην Ρίγα, ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε και στο παιχνίδι της με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Μαρκόπουλος: «Να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας»
Από την πλευρά του ο Σούλης Μαρκόπουλος, δήλωσε: «Αρχίζουμε τις υποχρεώσεις μας στο Eurocup με έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Η Ρίγα απέδειξε πως είναι καλή ομάδα κερδίζοντας τη Ζαλγκίρις ενώ έχει και μια πολύ δυνατή έδρα. Συμμετείχε στα προκριματικά της Ευρωλίγκας, όπως και οι άλλες ομάδες του ομίλου μας, κάτι που δείχνει πως ο όμιλος μας είναι πολύ δυνατό. Το επίπεδο της διοργάνωσης φέτος είναι υψηλό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί κατά την διάρκεια του αγώνα και να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τελευταία».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
