Εμετός!

Εμετός!

Gazzetta team
Εμετός!

bet365

Το πανό που αναρτήθηκε στο Καυταντζόγλειο και αποτέλεσε την αιτία της διακοπής του αγώνα του Ηρακλή ξεπερνά κάθε όριο. Είναι ίσως ό,τι πιο εμετικό αναρτήθηκε ποτέ στα γήπεδα της χώρας.

Απόλυτα κατανοητή η οργή των φίλων του Ηρακλή. Άλλωστε το gazzetta.gr πήρε ξεκάθαρη θέση για τα διαφορετικά μέτρα και σταθμά σύμφωνα με τα οποία καταδικάστηκε ο Ηρακλής, όταν άλλες ομάδες ενεπλάκησαν σε υπόθεση στημένων αγώνων ή ακόμα και πλαστογραφιών χωρίς να υποστούν ούτε στο ελάχιστο ανάλογες κυρώσεις.

Οι διαμαρτυρίες δεν είναι πάντα κόσμιες και προφανώς πάνω στην οργή σου κινδυνεύεις να χάσεις το δίκιο σου. Όπως ακριβώς συνέβη και με τους ηλίθιους που έβγαλαν ένα πανό 30 μέτρων ευχόμενοι ό,τι χειρότερο μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους και μάλιστα όταν αφορά παιδιά!

Το gazzetta.gr δεν θα κάνει το χατίρι να δημοσιεύσει το εμετικό πανό, διότι ακόμα και η αναπαραγωγή θα αποτελέσει όπλο στα χέρια τέτοιων «οπαδών».

Ο στόχος αυτού του άρθρου είναι αφενός ο αποτροπιασμός και η καταδίκη, αφετέρου η ορθότητα της απόφασης του διαιτητή που είχε την ευθυκρισία να σταματήσει το παιχνίδι αν δεν κατέβει το συγκεκριμένο πανό. Κυρίως όμως, οφείλει να δώσει το έναυσμα στους χιλιάδες υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους του Ηρακλή, προκειμένου να απομονώσουν τέτοιου είδους οπαδούς που μόνο ζημιά προκαλούν στον ηθικό αγώνα της ομάδας τους...

 

Τελευταία Νέα