Αναζητείται... αισιοδοξία!

Αναζητείται... αισιοδοξία!

Αναζητείται... αισιοδοξία!

bet365

Η εβδομάδα που έρχεται θα φέρει νέα σενάρια για επενδυτές και σωτήρες, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή μόνο αισιόδοξα δεν είναι τα πράγματα για την ΑΕΚ.

Τις τελευταίες εβδομάδες και ειδικά από τη στιγμή που η διοίκηση του Σταύρου Αδαμίδη γνωστοποίησε την παραίτησή της, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ. Από το... reunion των μετόχων του 2004 μέχρι τη... σφαγή ανάμεσα σε Ρώσους, Άγγλους, Έλληνες και άλλων εθνικοτήτων μεγιστάνες για το ποιος θα πρωτοπάρει τις μετοχές της ΑΕΚ ώστε να την επαναφέρει στην κορυφή.

Το over 3,5 γκολ στο ματς ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης προσφέρεται σε απόδοση 3,10 στην bwin.com

Τα σενάρια συνεχίζονται και αυτές τις μέρες, είναι δεδομένο ότι θα ενταθούν τα προσεχή 24ωρα, καθώς ο επερχόμενος αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι εμπορικός, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι απτό που να προκαλεί αισιοδοξία.

Ο Μάκης Κασνακίδης μίλησε για ενδιαφέρον από τρεις επενδυτικές εταιρίες, στη διοίκηση της ΠΑΕ δεν ξέρουν αν το έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει και η ζωή συνεχίζεται με... μάχες ανάμεσα στους επίδοξους αγοραστές για το ποιος θα προλάβει ποιον. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι υποψήφιοι επενδυτές, δεν το λέει κανείς. Και δεν το λέει κανείς, πολύ απλά επειδή αυτή την ώρα τα επικρατέστερα σενάρια είναι δύο.

Α) Βρίσκει, επιτέλους, «συμπαίκτη» ο Νίκος Νοτιάς και πορεύονται μαζί πλέον στην ΠΑΕ, κάνοντας και τις απαραίτητες αλλαγές στη διοίκηση.

Β) Δεν βρίσκει «συμπαίκτη» ο Νοτιάς, επομένως με τα ως τώρα δεδομένα πάμε για πρωτοδικείο.

Οι πιθανότητες –εκτός κι αν συμβεί κάποιο θαύμα ξαφνικά– να βρεθεί ο μεγιστάνας που θα σπρώξει πακτωλό χρημάτων στην ΠΑΕ και θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα, είναι αυτή την ώρα τόσες, όσες και αυτές του Πέτρου Παππά να πείσει τους ΑΕΚτσήδες ότι είναι... Supporter και δεν έχει οικονομική υποχρέωση προς την ΠΑΕ. Μηδαμινές, δηλαδή... Εκτός κι αν συμβεί το θαύμα που προαναφέραμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα