«Φωνάξτε με να υπογράψω!»

«Φωνάξτε με να υπογράψω!»

Γιώργος Καραμάνος
«Φωνάξτε με να υπογράψω!»

bet365

Ο Ούγκο Βιέιρα έχει... έρωτα με τον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε στο gazzetta.gr πως βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους Πράσινους και μίλησε με βεβαιότητα για την αίσια κατάληξη της μεταγραφής.

Από χθες στο gazzetta.gr γράψαμε για την αυξημένη πιθανότητα ο Ούγκο Βιέιρα να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα είτε τον χειμώνα είτε το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός και πιο συγκεκριμένα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσπαθεί να αποκτήσει από τον Αύγουστο. Η μεταγραφή σκάλωσε στο ένα εκατ. ευρώ που αξίωνε η Ζιλ Βισέντε, αλλά αυτό το... ανάχωμα δεν υφίσταται πλέον και ο 23χρονος επιθετικός βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην Παιανία. Και αυτό δεν είναι πεποίθηση, αλλά συμπέρασμα από τα όσα μας δήλωσε ο ίδιος.

Το διπλό του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πληρώνει 4.00 στην bwin.com

Το θέμα με την περίπτωση του Ούγκο Βιέιρα αναζωπυρώθηκε από τη στιγμή που εκείνος αρνήθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Επομένως από τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει όπου εκείνος θέλει. Και εκείνος μας είπε ακριβώς πού θέλει να παίξει...

- Αληθεύει πως δεν θα παραμείνεις στη Ζιλ Βισέντε;
«Ναι, έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Δεν θα ανανεώσω και αυτό δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Όπως σας είχα πει και το καλοκαίρι, θέλω να αγωνιστώ σε μεγάλη ομάδα. Αισθάνομαι από καιρό έτοιμος να κάνω το άλμα στην καριέρα μου».

- Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου. Ο Παναθηναϊκός ή κάποια άλλη ομάδα;
«Για να είμαι ειλικρινής, σκέφτομαι συνέχεια το μέλλον μου στον Παναθηναϊκό. Από το καλοκαίρι έχουν πάρει αέρα τα μυαλά μου (γέλια)».

- Οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν υπόγραψες στη Ζιλ Βισέντε για να πας στον Παναθηναϊκό;
«Ότι θα ήθελα να πάω σίγουρα, μπορούμε να το πούμε».

- Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα έχουν γίνει επαφές με τον Φερέιρα ή την ομάδα;
«Ναι. Ο μάνατζέρ μου βρίσκεται σε επαφή μαζί τους και από εκεί πηγάζει όλη αυτή η αισιοδοξία και η βεβαιότητα με την οποία μιλάω. Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και αυτή τη φορά δεν θα μπορέσει η Ζιλ Βισέντε να το χαλάσει».

- Άρα να σε περιμένουμε σύντομα;
«Ελπίζω πως ναι, πως σύντομα θα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Από εκείνον εξαρτάται. Εγώ περιμένω την ειδοποίηση και έρχομαι και μακάρι αυτό να συμβεί νωρίτερα από το καλοκαίρι»!

Από τον Γενάρη θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, αλλά για να έχει κάποιο όφελος η Ζιλ Βισέντε μπορεί να τον πουλήσει πολύ φθηνά (ακόμα και 150.000) και ο Ούγκο Βιέιρα να ντυθεί στα πράσινα από τον Δεκέμβρη κιόλας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα