«Ντέρμπι με τα όλα του»

Gazzetta team
«Ντέρμπι με τα όλα του»

bet365

Δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ο Νίκος Καρούλιας και ο Γιώτης Τσαλουχίδης, που έχουν φάει με το κουτάλι τα ντέρμπι «αιωνίων» μιλάνε στο gazzetta.gr για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο πράσινος Νίκος Καρούλιας θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος αυτή την εποχή, αλλά τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι με μοιρασμένες πιθανότητες νίκης σε κάθε ομάδα. Από την άλλη, ο «ερυθρόλευκος» Γιώτης Τσαλουχίδης χρίζει φαβορί τον Ολυμπιακό και πιστεύει πως είναι η τυχαία η δεύτερη θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Που θα κριθεί το ντέρμπι;

Ν. Κ: «Πάντα στα ντέρμπι κερδίζει αυτός που το θέλει πιο πολύ και θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ ισάξιων ομάδων, με τον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή να είναι σε ανοδική πορεία και έχει το εύκολο γκολ. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής και θέλει να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο και μέσα στο Καραϊσκάκη έχει πλεονέκτημα. Επαναλαμβάνω, πάντως, πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος, αλλά το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και σε αυτόν που θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

Γ. Τ: «Ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας, εκεί που είναι πάντα πιο δυνατός. Θεωρώ οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι καλύτεροι από τον αντίπαλό τους. Επειδή όμως είναι ντέρμπι και πάντοτε τα ντέρμπι έχουν ιδιαιτερότητες θέλει προσοχή, γιατί σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζει ρόλο μόνο αν είσαι καλύτερος».

Ποια είναι τα κλειδιά του αγώνα;

Ν. Κ: «Ο χώρος του κέντρου σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια είναι πάντα νευραλγικός, όποιος κερδίσει τον χώρο του κέντρου θα έχει και το πλεονέκτημα για τη νίκη. Πολλά θα κριθούν και από τις άμυνες των δύο ομάδων που δεν είναι στα καλύτερα τους. Είναι ένα κρίσιμο κομμάτι του αγώνα καθώς οι επιθέσεις είναι... φωτιά και τα γκολ σίγουρα θα έρθουν».

Γ. Τ: «Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι καλοί και ικανοί να δώσουν τη νίκη στην ομάδα».

Πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει το «Καραϊσκάκης»;

Ν. Κ: «Η έδρα της κάθε ομάδας είναι σημαντική, αλλά αυτό δεν είναι πάντα καλό αφού μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Αν δεν παίξεις καλά η πίεση του κόσμου να σε κάνει να αποπροσανατολίζεσαι. Πάντως, για τον Ολυμπιακό το Καραϊσκάκης είναι το όπλο του και αν το εκμεταλλευτεί σωστά θα μετρήσει»!

Γ. Τ: «Σίγουρα όταν αγωνίζεσαι εντός έδρας είσαι φαβορί, και όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό και το Καραϊσκάκη με τον κόσμο στο πλευρό σου γίνεσαι ακόμα περισσότερο».

Μια πρόβλεψη, ποιος είναι το φαβορί...

Ν. Κ: «Το παιχνίδι είναι πολύ «Χ» και από εκεί και έπειτα υπάρχουν ίσες πιθανότητες για κάθε ομάδα. Δηλαδή δίνει 50% στην ισοπαλία και από 25% σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Θεωρητικά ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος με Λέτο, Ζέκα και Κουίνσι μπροστά, αλλά το ματς είναι απόλυτα μοιρασμένο».

Γ. Τ: «Πιστεύω ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και το γεγονός ότι βρίσκεται αυτή την στιγμή στην δεύτερη θέση το θεωρώ τυχαίο, έγιναν κάποια λάθη κι έπεσε σε αυτή την θέση. Νομίζω όμως ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί πάλι στην κορυφή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα