«Δεν το χάνω το ντέρμπι»

Gazzetta team
«Δεν το χάνω το ντέρμπι»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Δεν ήταν κάτι σοβαρό το χτύπημα που δέχτηκε ο Κέβιν Μιραλάς στο φιλικό του Βελγίου με τη Ρουμανία. «Θα παίξω κανονικά στο ντέρμπι, δεν το χάνω», δήλωσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Στου Ρέντη Ιμπαγάσα-Τζιμπούρ.

Ανησύχησαν προς στιγμήν στο λιμάνι με τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος άσος δέχτηκε ένα χτύπημα στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Βελγίου με τη Ρουμανία στη Λιέγη. Ο διεθνής επιθετικός επικοινώνησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού και τους ενημέρωσε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ενώ θα παίξει κανονικά την Τρίτη στο φιλικό με τη Γαλλία στο Παρίσι.

«Δεν χρειάζεται ν' ανησυχείτε. Δέχτηκα μια κλοτσιά λίγο κάτω από το αριστερό γόνατο, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό», είπε αρχικά ο Βέλγος και πρόσθεσε: «Θα παίξω κανονικά στο ντέρμπι, δεν το χάνω». Πάντως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ήθελε ο Μιραλάς να μην αγωνιστεί την Τρίτη και να είναι όσο το δυνατόν πιο «φρέσκος» για το σαββατιάτικο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης».

Στου Ρέντη Ιμπαγάσα-Τζιμπούρ

Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, αλλά Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ θα πάνε κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα κάνουν θεραπεία, για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Ο Αργεντινός χαφ αισθανόταν ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, όμως δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του.

Από την πλευρά του ο Τζιμπούρ έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, όμως αύριο αναμένεται να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα και θα παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά τον Αμπντούν, είχε ενοχλήσεις στη μέση και δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα