Άνανδρη επίθεση στο... γυναικείο μπάσκετ

Άνανδρη επίθεση στο... γυναικείο μπάσκετ

Gazzetta team
Άνανδρη επίθεση στο... γυναικείο μπάσκετ

bet365

Δυστυχώς οι κάφροι ζουν και βασιλεύουν! Σε παιχνίδι γυναικείου (!) μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στις Εσπερίδες, οι χούλιγκαν έδρασαν ξανά. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας δημοσιογράφος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του Φωτός, Σάκης Θεοδοσιάδης, δέχτηκε επίθεση από δέκα άτομα που φορούσαν κουκούλες και κράνη και τον χτυπούσαν για περισσότερρα από τρία λεπτά χωρίς κανείς να τους σταματήσει. Ο δημοσιογράφος ήταν γεμάτος αίματα, αλλά οι άνανδροι συνέχισαν να τον χτυπάνε και λίγο έλειψε να του κόψουν το νήμα της ζωής. «Ζω από θαύμα», δήλωσε στο gazzetta.gr ο Θεοδοσιάδης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο αιμόφυρτος.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να σταματήσουν τους χούλιγκαν, οι οποίοι αφού έδρασαν, έφυγαν ανενόχλητοι από το γήπεδο. Φαίνεται βρήκαν και τα έκαναν, μια και δεν υπήρχε παρουσία αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο, καθώς η επίθεση έγινε αφού το ματς ολοκληρώθηκε και σχεδόν είχε αδειάσει ο Τάφος του Ινδού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα