Καλύτερη... τετράδα η Νέα Κηφισιά (vids)

Gazzetta team
Καλύτερη... τετράδα η Νέα Κηφισιά (vids)

bet365

Δείτε στο gazzetta.gr αποκλειστικά videos από το... 4 on 4 στο κλειστό της Νέας Κηφισιάς, εκεί όπου η νεοφώτιστη ομάδα κι ο Απόλλων Πατρών (72-67) αγωνίστηκαν με τέσσερις παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο!

Μονομαχία, αποβολές, γενική σύρραξη, νέες αποβολές και συνέχεια με... τέσσερις εναντίον τεσσάρων! Η αναμέτρηση στη Νέα Κηφισιά τα είχε όλα, όπως και την πρώτη ήττα του Απόλλωνα Πατρών.Έπρεπε να έρθει η 7η αγωνιστική για να δει η αχαϊκή ομάδα πώς είναι να χάνει κανείς. Oι γηπεδούχοι φέρουν την «ευθύνη» γι' αυτό, αλλά όχι και για ό,τι προηγήθηκε...

Δεν είχε γίνει καν ημίχρονο στο κλειστό κι από το πουθενά χάλασε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες «μάχες» της αγωνιστικής. Με το σκορ στο 18-19 και με 6'46'' να απομένουν για τη λήξη της δεύτερης περιόδου, ο Ιβάν Κρόλο των φιλοξενούμενων έκανε το λάθος να απωθήσει τον Σπύρο Διαμαντόπουλο -των οποίων και τα δελτία κρατήθηκαν και κινδυνεύουν με τιμωρία- κι επήλθε... το χάος. Έπειτα από σύσκεψη οι διαιτητές της αναμέτρησης αποφάσισαν να αποβάλουν αμφοτέρους, αλλά τα αίματα δεν είχαν ηρεμήσει. Ένας παίκτης του Απόλλωνα έκανε... έφοδο στον πάγκο της Νέας Κηφισιάς κι ακολούθησε γενική σύρραξη!

Οι «γκρι» με μπροστάρη τον Γ. Πουρσανίδη (Τζαφλέρης και Μακρής οι άλλοι δύο) αποφάσισαν τη διακοπή της αναμέτρησης κι ανακοίνωσαν πως θα συνεχιστεί μόνο με όλους όσοι βρίσκονταν λίγο νωρίτερα στο παρκέ! Ωστόσο, με δεδομένο πως δύο εξ αυτών αποβλήθηκαν, απομένουν 26'46'' για... τέσσερις εναντίον τεσσάρων!

Έπειτα από διακοπή περίπου 40 λεπτών, διαιτητές και γραμματεία επέστρεψαν από τα αποδυτήρια κι επιβεβαίωσαν το... «4 on 4»! Λυμπερόλους, Νικητάκης, Μοσχοβότης και Κουκουνιάς είναι η εναπομείνουσα τετράδα για τους γηπεδούχους και Δανιήλ, Καπερώνης, Πετρόπουλος και Θανόπουλος αυτή για την ομάδα του προπονητή πια Βετούλα, που επίσης αποβλήθηκε.

Όλως παραδόξως κανείς τους δεν συμπλήρωσε φάουλ για να αφήσει με ακόμη λιγότερους παίκτες την ομάδα του. Κι ο Απόλλων δεν συμπλήρωσε 7 νίκες. Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία δε βρέθηκαν ποτέ πίσω στο σκορ έπειτα τη διακοπή και του χάρισαν την πρώτη ήττα, ενώ οι ίδιοι βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 3-4.

ΝEA ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠAΤΡΩΝ 72-67
Τα δεκάλεπτα:
14-17, 38-29, 52-47, 72-67
Νέα Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Νικητάκης 19 (4), Μοσχοβίτης 11, Λυμπερόπουλος 20 (2), Διαμαντόπουλος, Κόκκαλης, Μενουδάκος 4, Κολώκας, Σιούτης 2, Μιχαλόπουλος 4, Κουκουνιάς 12, Πολυδώρου, Χατζηνικολάς
Απόλλων Πατρών (Βετούλας): Τσενεμπής, Π. Καπερώνης 10, Βιρίγιεβιτς 3, Πετρόπουλος 17 (1), Θανόπουλος 11 (1), Λιανός 4, Δανιήλ 12, Ζαφείρης 2, Σταμόπουλος, Λυμπέρης, Κρόλο 8

 

Τελευταία Νέα