Εθνική για να ονειρεύεσαι!

Εθνική για να ονειρεύεσαι!

Gazzetta team
Εθνική για να ονειρεύεσαι!

bet365

Τα 17 συνεχόμενα παιχνίδια δίχως ήττα είναι επίδοση που θα ζήλευε κάθε εθνική ομάδα του κόσμου, με τη «γαλανόλευκη» να αποδεικνύει και κόντρα στη Ρωσία ότι θα πάει στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας με στόχο να τους κοιτάξει όλους στα μάτια και να ζήσει το όνειρο.

Κόντρα σε παίκτες που πίσω τους κυλάνε ουρές εκατομμυρίων, όπως ο Αρσάβιν, ο Τζαγκόεφ, ο Παβλιουτσένκο και άλλοι, η υπό διαρκή ανανέωση Εθνική ομάδα του Σάντος πιστοποίησε μία ακόμα φορά ότι μόνο τυχαία δεν θα βρεθεί στην τελική φάση του Euro 2012.

Η κατάκτηση του EURO 2012 από την Εθνική μας ομάδα πληρώνει 51.00 στη sportingbet.gr

Διευρύνοντας το αήττητο σερί της σε επίσημους και φιλικούς αγώνες στα 17 παιχνίδια, συνεχίζει να αγωνίζεται με νοοτροπία πρωταθλήτριας, και πάνω από όλα σε κάθε ευκαιρία φαίνεται το οικογενειακό κλίμα που έχουν «χτίσει» όλα τα παιδιά που φοράνε το εθνόσημο, γεγονός που αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας.

Κόντρα στους Ρώσους ο Σάντος έκανε πειραματισμούς, δοκίμασε νέα πρόσωπα, είδε τον Χολέβα να ντεμπουτάρει με θετική εμφάνιση, αλλά από την άλλη διαπίστωσε και λάθη, ατέλειες και απροσεξίες από τους διεθνείς μας, τις οποίες έχει όλο τον χρόνο να διορθώσει μέχρι το Euro 2012 τον ερχόμενο Ιούνιο.

Εκεί που η «γαλανόλευκη» αποδεικνύει πως διαθέτει όλα τα εχέγγυα να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο, με αρχικό στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, επιτυχία που θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Εθνικής μετά το έπος της Πορτογαλίας του 2004.

Το πιο ελπιδοφόρο από όλα όμως για την Εθνική του Σάντος είναι ότι αυτό το μίγμα παλαιών και νέων παικτών που έχει «δέσει» με τον καλύτερο τρόπο ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, ως άριστος συνεχιστής του Ότο Ρεχάγεκλ, δείχνει ικανό να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που κανονίστηκαν δύο δύσκολα φιλικά ματς το Νοέμβριο με Ρωσία, (1-1) και Ρουμανία (την προσεχή Τρίτη) για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε ομάδες επιπέδου Euro. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως αυτή η Εθνική, αρνείται με κάθε τρόπο να χάσει.

Δεν ήταν άλλωστε το πρώτο ματς στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μόνο τις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις να κοιτάξει κανείς με Λετονία και Γεωργία, θα δει ότι η ελληνική ψυχή και οι ανατροπές στο τέλος έδωσαν τη σπουδαία πρόκριση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Κι όσο αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει, τόσο κι Έλληνες φίλαθλοι θα αρνούνται με τη σειρά τους να δεχτούν πως αυτή η ομάδα δεν θα μπορέσει να κοντράρει στα ίσια όποια ομάδα κι αν της φέρει στο δρόμο η κλήρωση της 2ας Δεκεμβρίου. Γιατί, η θέληση και η πίστη στο στόχο είναι ο μόνος τρόπος για να επαναληφθούν τα... θαύματα του παρελθόντος!

 

Τελευταία Νέα