«Ο Τέρι είναι ο ηγέτης μας»

«Ο Τέρι είναι ο ηγέτης μας»

Θάνος Σαρρής
«Ο Τέρι είναι ο ηγέτης μας»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Φάμπιο Καπέλο τόνισε ότι ο Τζον Τέρι παραμένει ο ηγέτης της Εθνικής Αγγλίας και υποστήριξε ότι θα καθίσει στον πάγκο στο φιλικό απέναντι στην Ισπανία για λόγους τακτικής.

«Είναι ο ηγέτης της ομάδας. Πάντα θα είναι πραγματικά σημαντικό πρόσωπο στα αποδυτήρια. Θα παίξει με την Σουηδία, αλλά αύριο θα βρίσκεται στον πάγκο. Μπορώ να κάνω έξι αλλαγές και θα τις αποφασίσω κατά τη διάρκεια του αγώνα», τόνισε αρχικά και σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν ο Τέρι θα είναι σίγουρα αρχηγός απέναντι στην Σουηδία, απάντησε καταφατικά.

«Είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί ένοχος. Αποφάσισα ότι δεν θα παίξει στο παιχνίδι με την Ισπανία γιατί θέλω να δω κάτι διαφορετικό στα δύο σέντερ μπακ που θα παίξουν αύριο. Το είχα αποφασίσει πριν συμβούν όλα αυτά». Στο ματς με τους Ισπανούς, αρχηγός για την Αγγλία θα είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα