Mπορεί να σφυρίξει ο Κάκος!

Gazzetta team
Mπορεί να σφυρίξει ο Κάκος!

bet365

Κανένα κώλυμα δεν έχει ο Τάσος Κάκος να σφυρίξει στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στο Καραϊσκάκη, όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με την ΕΠΟ και ζήτησε διευκρινίσεις για το άρθρο 38 του κανονισμού, που απαγορεύει τον ορισμό του τέταρτου διαιτητή σε αγώνα της ίδιας ομάδας την αμέσως επόμενη αγωνιστική και κατά πόσο αυτό τον δεσμεύει και για να οριστεί με την ιδιότητα του πρώτου διαιτητή.

Το άρθρο 38 λέει πως: απαγορεύεται ένας διαιτητής να οριστεί τέταρτος στην επόμενη αγωνιστική αν αυτό τον δεσμεύει και για την ιδιότητα του πρώτου διαιτητή.

Η απάντηση- διευκρίνιση που πήραμε είναι ότι του απαγορεύει να είναι μόνο ως τέταρτος, πρώτος μπορεί να οριστεί. Με βάση αυτό το δεδομένο ο Κάκος δεν έχει κόλλημα ορισμού στο ντέρμπι και σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες φαντάζει ως η ιδανική επιλογή λόγω εμπειρίας και ικανοτήτων για να το διευθύνει.

Η ισοπαλία στο ντέρμπι "αιωνίων" πληρώνει 3.20 στην bwin.com

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα