Σε... περιπέτειες ο ΠΑΣ!

Δημήτρης Τομαράς
Σε... περιπέτειες ο ΠΑΣ!

bet365

Οι οφειλές του ΠΑΣ Γιάννινα προς τον Κώστα Λουμπούτη βάζουν σε περιπέτειες την ομάδα της Ηπείρου, μετά την σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς εάν δεν διευθετήσει άμεσα το ζήτημα κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον οι Γιαννιώτες εκτός από το να τακτοποιήσουν άμεσα τις οφειλές προς τον Λουμπούτη θα πρέπει να καταβάλλουν νέα εγγυητική σε διάστημα 15-20 ημερών για να μην κινδυνεύσουν με αποβολή από το πρωτάθλημα!

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά την συνεδρίασή της αποφάσισε την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών, λόγω οφειλών των παρακάτω ΠΑΕ:

Α) ΠΑΣ Γιάννινα στον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Λουμπούτη

Β) Ολυμπιακός Βόλου προς την εταιρεία GS Travel Α.Ε

Γ) Ηλιούπολη στον ποδοσφαιριστή Πλάις Κάρλος

Δ) Νέα Καβάλα προς τον δικηγόρο Β. Χατζηιωάννου

Ε) Καστοριά προς τους ποδοσφαιριστές Σ. Γκάγκα και Ε. Βογιατζή

ΣΤ) Αναγέννηση Γιαννιτσών προς τον ποδοσφαιριστή Χ. Καλαφάτη

Ζ) ΚΑΕ Πανελλήνιος προς τον αθλητή Μ. Κολώκα

Η) Μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Αγ. Παρασκευή για κάλυψη της οφειλής προς την εταιρεία Real Sport MON . ΕΠΕ και των Μ. Καρατζά».

Γύρισε το πόδι του Μπεσέρα

Με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη. Το νέο πρόβλημα ακούει στο όνομα Λεάντρο Μπεσέρα, ο οποίος γύρισε το πόδι του και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ξανά την Παρασκευή. Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα. Στο μέτωπο των τραυματιών ο Ντάσιος ακολουθάει κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας αλλά σε πιο ήπιους ρυθμούς μετά το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη.

Θεραπεία πραγματοποίησε ο Κηπουρός μετά τις ενοχλήσεις που έχει στην μέση, ενώ ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο δεν προπονήθηκε και πάλι εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Απών από την προπόνηση ήταν επίσης οι διεθνείς Μπουζίντ, Λίλα και Βίλα που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Την Παρασκεή ο ΠΑΣ θα προπονηθεί το πρωί (11:00, Ζωσιμάδες).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα