Απάντησε με... ευχή ο Καβακάς
Όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό ο Καβακάς τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: «Όχι, δεν έχω να πω κάτι για τις δηλώσεις. Αυτό που έχω να πω είναι να ευχηθώ καλή επιτυχία στους πρώην συνεργάτες μου, και στον κύριο Κόουλμαν και στον κύριο Πήδουλα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν τον στόχους τους. Συνεργαστήκαμε τέσσερις μήνες μαζί. Δεθήκαμε. Έχουμε μιλήσει και προσωπικά.
Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο. Καλή αρχή να έχουν το Σάββατο». Επίσης ο 39χρονος τεχνικός επισήμανε για μία ακόμη φορά ότι πρωταρχικός στόχος του Πλατανιά παραμένει η διασφάλιση της γρήγορης παραμονής στην Football League ενώ αναφορικά με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών που θα είναι ο αντίπαλος της ομάδας του για την Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, τόνισε ότι στόχος αποτελεί η πρόκριση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
