Επέστρεψε ο Βύντρα!
Ο Λουκάς Βύντρα φορτσάρει για το ντέρμπι του «Καραϊσκάκης», καθώς έπειτα από πολλές μέρες επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Παναθηναϊκού. Το ίδιο ισχύει και για τον Στέφανο Κοτσόλη. Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και απομένει η απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το αν θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ ο Καπίνο ή θα πάρει φανέλα βασικού και πάλι ο Κοτσόλης.
Κανονικό πρόγραμμα έκανε και ο Στέργος Μαρίνος, ενώ ο Σεμπαστιάν Λέτο ταλαιπωρείται ακόμα από πρόβλημα στο πόδι και σήμερα υποβλήθηκε σε θεραπεία. Δεν υπάρχει, πάντως, ανησυχία για συμμετοχή του στο ντέρμπι.
Στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ταχύτητες, παιχνίδι σε τέσσερις μικρές εστίες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Κοτσόλης και Τοτσέ, ενώ ο Λέτο υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
