Σελετόπουλος: «Κανείς δεν το πίστευε»

Gazzetta team
Σελετόπουλος: «Κανείς δεν το πίστευε»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Για τη μεγάλη πρόκριση του Πανιωνίου στα προημιτελικά του Euro Cup μίλησε ο Δημήτρης Σελετόπουλος. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε στο μέλλον αυτής της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Sentra 103,3:

«Πριν απο δύο μήνες κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε σήμερα να μιλάμε για το ποιος θα ήταν αντίπαλός μας στην επόμενη φάση του Eurocup, γιατί η ομάδα στηρίζεται σε νεαρούς παίκτες. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα. Εφέτος αποκτούμε εμπειρίες και στα επόμενα δύο χρόνια πιστεύω ότι θα είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε μεγάλα πράγματα. Η ομάδα είναι καλή με παίκτες που έχουν μέλλον, αλλά είναι ακόμα άπειροι. Τέτοιου είδους επιτυχίες μάς δίνουν κίνητρο. Για τους Ευρωπαίους που δεν ξέρουν ότι έχει τόσο μεγάλη ανανέωση ο Πανιώνιος η νίκη μας μπορεί να τους φάνηκε φυσιολογική.Ο Πανιώνιος έχει νιάτα και ενθουσιασμό, αλλά μπορεί και να αποκλειστούμε στην επόμενη φάση».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Χθες υπήρχε λίγο άγχος, γιατί το πρώτο ματς που είχαμε κερδίσει δημιούργησε στόχους που δεν είχαν τεθεί.

Για τη Χίο είπε: «Κρίμα για τη Χίο γιατί πίστευα ότι θα φτάσει στον τελικό και θα πάρει τρόπαιο, αλλά όταν χάνει τρία πέναλτι... είναι τραγικό». Είναι κρίμα γιατί ο κόσμος ακολουθεί την ομάδα. Είναι καλή ομάδα και αήττητη ακόμα στο πρωτάθλημα. Σιγά-σιγά θα στρώσει, έχει πολύ δυνατό ρόστερ».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα