Spata, we have a problem!

Spata, we have a problem!

Γράφει ο... Αετός!
Spata, we have a problem!

bet365

Τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στα διοικητικομετοχικά της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ό,τι πρέπει για να στείλουν τους ΑΕΚτσήδες σε τρελοκομείο ή σε κανα μοναστήρι για προσευχή!

* Ο Αδαμίδης υποβάλει την παραίτηση του και μαζί του σύσσωμη η διοίκηση πλην Κωσνταντινίδη, αλλά παραμένουν στις θέσεις τους.

* Ο Κωνσταντινίδης διαρρέει στο περιβάλλον του ότι προτίθεται να παραιτηθεί αλλά δεν το έχει κάνει.

* Ο Παππάς κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να πείσει τον κόσμο ότι δεν ασχολείται με την ΠΑΕ, αλλά η διοίκηση Αδαμίδη είναι δική του. Οπως επίσης θα έχει λόγο μέσω των Supporters.

* Ο πρόεδρος των Supporters και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Μάκης Κασνακίδης, λέει στην Ερασιτεχνική ότι γίνονται συζητήσεις με τρεις επενδυτικές εταιρίες και με τη μία θα υπάρξει συμφωνία.

* Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν... ενθουσιάζεται από όσα είπε ο Κασνακίδης αλλά αν δεν μιλάει ως εκπρόσωπος της, θα πρέπει επιτέλους να το ξεκαθαρίσει ο Αδαμίδης.

* Ο Νοτιάς από τη Νέα Υόρκη εμφανίζεται να επιθυμεί συνάντηση με όλα τα μέλη του 2004 για να βρεθεί η λύση.

* Κυκλοφορούν συνάρια με τα οποία εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Νοτιάς το θέλει αυτό ή απλά το είπε στον Κασνακίδη, στη Νέα Υόρκη, για να μη μιλήσει πολύ μαζί του.

* Οι εφημερίδες έφερναν μέχρι και πριν λίγες μέρες Ρώσους και Έλληνες μεγιστάνες να... σφάζονται για το ποιος θα πρωτοπάρει την ΠΑΕ.

* Αν όντως η διοίκηση της ΠΑΕ -επιλογής Παππά- μιλάει με τρεις επενδυτικές εταιρίες, ο Νοτιάς το ξέρει; Ή τσάμπα στοχεύει στο reunion;

* Αν το θέμα με τις τρεις επενδυτικές εταιρίες βγήκε από τον Νοτιά, στη συνάντηση του με τον Κασνακίδη στη Νέα Υόρκη, τότε για ποιο λόγο να θέλει συνάντηση με τους μετόχους του 2004;

Κάτσε τώρα εσύ ΑΕΚτσή και βγάλε άκρη μέσα σε όλα αυτά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα