«Με την αξία του στην Πορτογαλία!»

«Με την αξία του στην Πορτογαλία!»

Θάνος Σαρρής
«Με την αξία του στην Πορτογαλία!»

bet365

Ο Ζοάο Πίντο, μέλος της «χρυσής» γενιάς της Πορτογαλίας και εκ των πρώτων σκόρερ της, μιλάει στο gazzetta.gr για τον Βιεϊρίνια και τονίζει ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ μπορεί να καθιερωθεί στην Εθνική!

Η κλήση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Εθνική Πορτογαλίας για τα μπαράζ με τη Βοσνία μπορεί σε αρκετούς στη χώρα μας να προκάλεσε εντύπωση, ωστόσο για τον Ζοάο Πίντο αποτέλεσε λογικό επακόλουθο. Mιλώντας στο gazzetta.gr, ο πρώην διεθνής επιθετικός των Μποαβίστα, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ τόνισε ότι ο μέσος του «Δικεφάλου» έχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να στεριώσει σε διεθνές επίπεδο.

«Είναι ένας παίκτης με πολύ ταλέντο, το οποίο το γνωρίζαμε πολύ πριν πάει στον ΠΑΟΚ. Φέτος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει στοιχεία τα οποία αν βελτιώσει, μπορεί να δέσει τέλεια στην Εθνική Πορτογαλίας. Η ταχύτητά του σε συνδυασμό με την τεχνική κατάρτιση και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι είναι στοιχεία που λείπουν από την Εθνική» και πρόσθεσε σχετικά με τον αντίκτυπο που έχει ο παίκτης στην Πορτογαλία:

«Ο κόσμος τον ξέρει από τότε που ήταν στην Πόρτο. Δεν ξέρω πόσοι παρακολουθούν το τι κάνει στην Ελλάδα, αλλά υπάρχουν συχνά αναφορές για αυτόν εδώ, οπότε πιστεύω πως θα μαθαίνουν όλοι τι γίνεται. Ήταν ένα ταλέντο το οποίο εδώ δεν είχε τις ευκαιρίες για να δουλέψει και να βελτιωθεί. Ήρθε στην Ελλάδα, εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία και δείχνει τι αξίζει».

Παίξε τώρα το over 2,5 γκολ στο ματς Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Πορτογαλία σε απόδοση 2,30 στη vistabet.com

Όσο αφορά το αν μπορεί να σταθεί σε πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου από το ελληνικό, υποστήριξε: «Σίγουρα και πιστεύω ότι θα του κάνει πολύ καλό η Εθνική, στην οποία αξίζει να βρίσκεται. Όταν ένας παίκτης είναι διεθνής και μάλιστα σε μια ομάδα όπως η Πορτογαλία ανεβαίνει πολύ. Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία και θεωρώ ότι αν κάνει απλά αυτά που κάνει στον ΠΑΟΚ, θα τραβήξει την προσοχή. Είμαι βέβαιος ότι το μέλλον του θα είναι ακόμα καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα