H ώρα του Γέστε...

H ώρα του Γέστε...

Gazzetta team
H ώρα του Γέστε...

bet365

Ο Γέστε είναι ιατρικά έτοιμος εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο ο Βαλβέρδε δεν τον έχει χρησιμοποιήσει διότι δεν τον έχει κρίνει αγωνιστικά έτοιμο. Αυτό μπορεί να αλλάξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Βαλβέρδε είναι ο Φραν Γέστε, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά ο Βάσκος τεχνικός τον προετοιμάζει για να είναι 100% έτοιμος όταν κληθεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βάσκος άσος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς του πρωταθλήματος, αλλά και στην Ευρώπη έχει μόλις μία συμμετοχή με την Μαρσέιγ στην πρώτη αγωνιστική του Champions League. Ο Γέστε, από ιατρικής άποψης είναι έτοιμος εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, ωστόσο ούτε με την Ντόρτμουντ ούτε με τον Άρη θέλησε να ρισκάρει την συμμετοχή του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, όπως έκανε με τον Φέισα.

Ο 47χρονος προπονητής πιστεύει στην ποιότητα του Γέστε, στην δεδομένη εμπειρία του από μεγάλα ματς, αλλά και στην δυνατότητα να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα, και ως εκ τούτου ίσως θέλει να τον έχει αγωνιστικά έτοιμο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Οι κάθετες μπαλιές του 32χρονου άσου μπορούν να ανοίξουν κάθε άμυνα και αν ο Βαλβέρδε κρίνει ότι ο συμπατριώτης του μπορεί, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί είτε από την αρχή είτε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Άλλωστε, αρέσκεται στις εκπλήξεις στην κατάρτιση της αρχικής ενδεκάδας πριν από σημαντικά παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα