Εργασίες στο Emileon SportCenter

Εργασίες στο Emileon SportCenter

Νίκος Τσιώκος
Εργασίες στο Emileon SportCenter

bet365

Οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα ξεκίνησαν στο γήπεδο Νο5 του Emileon SportCenter, με τους παίκτες του Παναιτωλικού να προπονούνται στο Νο4. Με πολλές απουσίες η προπόνηση.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, έπειτα από το χθεσινό ρεπό για όσους αγωνίστηκαν απέναντι στον Εργοτέλη την Κυριακή. Οι Αγρινιώτες προπονήθηκαν στο γήπεδο Νο4 του Emileon SportCenter, καθώς στο Νο5 ξεκίνησαν οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Με πολλές απουσίες

Όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτό περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με μπάλα, ενώ ο Μπάμπης Τεννές μέτρησε πολλές απουσίες. Οι Χαριστέας, Θεοδωρίδης, Μητρόπουλος, Μπλάζιτς έχουν ενσωματωθεί στις Εθνικές τους ομάδες, ενώ ο Μεζάκ έχει πάρει άδεια.

Από την πλευρά τους, οι Καμαρά, Τζενάμο, Καραμαλίκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον Μεταξούλη να έχει υποστεί διάστρεμμα και να μην παίρνει μέρος στην προπόνηση. Έτσι, γι' αύριο έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση για το μεσημέρι (15:00) στον ίδιο χώρο του Emileon SportCenter.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα