Στον Ηλυσιακό ο Παπανικολόπουλος

Gazzetta team
Στον Ηλυσιακό ο Παπανικολόπουλος

bet365

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηλυσιακό και επίσημα καθώς ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ, ενώ αποδεσμεύτηκε ο Κάιλ Τζόνσον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE Ηλυσιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Παπανικολόπουλου. Ο Έλληνας γκαρντ συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παντελή Γαμπιεράκη και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της περιόδου. Ο Παπανικολόπουλος έχει γεννηθεί στις 21 Απριλίου του 1979 και με ύψος 1,93μ. καλύπτει τις θέσεις των γκαρντ. Έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Ποσειδώνας Καλαμάτας, Νήαρ Ηστ, ΑΕΚ, Άρης, Νήαρ Ηστ, Ιωνικός Ν.Φ., Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Περιστέρι, Ηρακλής. Η εμπειρία του, οι ικανότητες και ο εξαιρετικός χαρακτήρας του αποτέλεσαν τα στοιχεία που ο Κώστας Φλεβαράκης τον επέλεξε για τον Ηλυσιακό».

Παράλληλα, ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Κάιλ Τζόνσον, ο οποίος δεν ικανοποίησε με τις έως τώρα εμφανίσεις του: «Η ΚΑΕ Ηλυσιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Κάιλ Τζόνσον, στον οποίο και εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Γιαμπιεράκης: «Κάλεσμα στον κόσμο»

Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος Παντελής Γαμπιεράκης για το νέο απόκτημα της ομάδας: «Από τη στιγμή που διαπιστώσαμε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση, προχωρήσαμε σε ακόμη μία κίνηση. Στόχος μας από την αρχή είναι η δημιουργία μιας καλής ομάδας, που όχι απλώς δεν θα σωθεί όπως πέρυσι στο παρά πέντε, αλλά θα διασκεδάσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα».

Για το κάλεσμα στους φιλάθλους: «Θέλω να καλέσω προσωπικά τον κόσμο των Ιλισίων να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να σταθεί στο πλευρό μας, περισσότερο από ποτέ. Ο Ηλυσιακός γυρίζει σελίδα και χρειάζεται τον κόσμο του όχι απλά δίπλα του, αλλά ένα με την ομάδα! Η ατμόσφαιρα στα εντός έδρας παιχνίδια είναι ιδανική κι έτσι πρέπει να παραμείνει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα