«Δημοφιλής η Σούπερ Λιγκ για Ισπανούς»

«Δημοφιλής η Σούπερ Λιγκ για Ισπανούς»

bet365

Η Ελλάδα και η Σούπερ Λιγκ αποτελούν τον δημοφιλέστερο προορισμό μαζί με την Πρέμιερ Λιγκ για τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές που αποφασίζουν να φύγουν από τη χώρα τους, όπως αναφέρει η Marca.

Σύμφωνα με το άρθρο της Marca οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές προτιμούν τη χώρα μας σε περίπτωση που αποφασίζουν να φύγουν από την πατρίδα τους. Η Σούπερ Λιγκ, που αριθμεί 25 Ισπανούς, είναι μαζί με την Πρέμιερ Λιγκ οι δημοφιλέστεροι... μεταναστευτικοί προορισμοί, παρά την κρίση που μαστίζει την Ελλάδα.

«Παρά την κρίση στη χώρα, η Ελλάδα είναι ο αγαπημένος προορισμός των Ισπανών παικτών που αποφασίζουν να μεταναστεύσουν. Ο πιο δημοσιφλής προορισμός μαζί με την Πρέμιερ Λιγκ. Ούτε λίγο ούτε πολύ 25 παίκτες, 26 αν μετρήσουμε και τον Βαλβέρδε, αποφάσισαν να μαζέψουν τα πράγματά τους και να παίξουν σε ένα πρωτάθλημα που ναι μεν έχει πολλούς οπαδούς, όμως ποιοτικά είναι από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη (13ο).

Το ρεκόρ ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης. Η ταπεινή ελληνική ομάδα, 12η στη βαθμολογία, έχει δέκα παίκτες από την χώρα μας (Ορόθκο, Πουλίδο, Σέσμα, Ουσέρο, Ράγιο, Χουανίτο και Σερδά). Δεύτερος έρχεται ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε. Στους περυσινούς πρωταθλητές αγωνίζονται οι Μαρκάνο, Φουστέρ, Ορμπάιθ, Γιέστε και Χαβίτο. Άλλοι τρεις ανήκουν στον Παναθηναϊκό (Βιτόλο, Τοτσέ και Σαριέγι - αρχηγός των Πρασίνων), διεκδηκητή του τίτλου.

Δύο Λόπεθ, ο Χόρχε και ο Γιόρντι, παίζουν στον ΟΦΗ, ενώ ο αδερφός του Αλμπέρτ Ριέρα (που έπαιξε πέρυσι στον Ολυμπιακό και τώρα είναι στη Γαλατάσαραϊ), ο Σίτο, αγωνίζεται στον Πανιώνιο. Ο Μπεγκόνια (Λεβαδειακός), οι Καλά και Χοσέ Κάρλος (ΑΕΚ, της οποίας προπονητής ήταν μέχρι πρότινος ο Μανόλο Χιμένεθ) και οι Πορτίγια και Ακόστα (αμφότεροι στον Άρη) είναι όλοι οι Ισπανοί που παίζουν στη Σούπερ Λιγκ»
, αναφέρει το άρθρο της ισπανικής εφημερίδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα