Ο Ηρακλής και η ΑΕΛ θα μείνουν εκεί!

Ο Ηρακλής και η ΑΕΛ θα μείνουν εκεί!

bet365

Ήταν ένα από τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου κι όμως πέρασε σχεδόν στα «κουφά». Ο Ηρακλής έκανε πρεμιέρα στην Δ' Εθνική. Τον ακολούθησαν 4.000 πιστοί του. Και νιώθουμε περήφανοι εδώ στο gazzetta που αναδείξαμε μια είδηση της… Δ' Εθνικής. Ή μήπως όχι;

Είναι ο Ηρακλής ομάδα της Δ' Εθνικής; Ρωτήστε τον εαυτό σας και θα πάρετε την απάντηση. Εμείς την έχουμε δώσει. Για αυτό και το έμβλημα του Ηρακλή, έχουμε πάρει την απόφαση και θα παραμείνει δίπλα στις υπόλοιπες ομάδες της Super League. Διότι εκτός των άλλων παραμένει μεγάλος σύλλογος, με παρουσία και σε άλλα σπορ πλην του ποδοσφαίρου.

Διότι πέρα από τη (βαθμολογική) σειρά των εμβλημάτων στη home page του gazzetta.gr, υπάρχει και κάτι άλλο: Η ιστορία. Η καθαρότητα. Ο Ηρακλής λοιπόν, όπως και η ΑΕΛ δεν μπλέχτηκαν σε καμία περίεργη ιστορία. Κι αν θέλετε, υποβιβάστηκαν γιατί ακριβώς δεν είχαν τις άκρες όπως άλλες ομάδες (ο Ηρακλής παρανόμησε αλλά παρανόμησαν κι άλλοι, η ΑΕΛ κυνηγήθηκε μανιασμένα), αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική γνώμη.

Για αυτό όμως και θα παραμείνουν εκεί. Δίπλα στις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες.

Το gazzetta.gr δεσμεύεται από την πλευρά του ότι θα παρακολουθεί τα ρεπορτάζ τόσο του Ηρακλή, όσο και της ΑΕΛ με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συχνότητα και θα καταγράφει την ειδησεογραφία τους με αντικειμενικότητα και τον σεβασμό που τους αναλογεί βάσει της ιστορικής διαδρομής που έχουν καταγράψει στον ελληνικό αθλητισμό. Κι όχι με βάση αν τους ήθελαν ή όχι, στις μεγάλες κατηγορίες.

Σύλλογοι με τόσες χιλιάδες πιστούς είναι κάτι παραπάνω από ομάδες. Είναι ιδέες. Για αυτό και τις ειδήσεις τους πρέπει να τις «μοιραζόμαστε». Διότι οι ιδέες που μοιράζονται δεν πεθαίνουν ποτέ.

 

Τελευταία Νέα