Σενάρια για απόλυση Μπόλονι

Σενάρια για απόλυση Μπόλονι

Gazzetta team
Σενάρια για απόλυση Μπόλονι

bet365

Θέμα απόλυσης του Λάζλο Μπόλονι από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ προκύπτει σε σημερινά δημοσιεύματα των ρουμανικών ΜΜΕ, τα οποία αναφέρονται στα τελευταία παιχνίδια του «Δικεφάλου του Βορρά».

Συγκεκριμένα η ρουμάνικη ιστοσελίδα ziare.com αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ στα τελευταία του παιχννίδια δεν έχει νίκη, ενώ υπογραμμίζει πως υφίσταται ενδεχόμενο απόλυσης του Ρουμάνου τεχνικού από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης:

«Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να απολυθεί από τον ΠΑΟΚ μετά τα τελευταία αποτελέσματα», αναφέρεται χαρακτηριστικά με το δημοσίευμα να τιτλοφορείται ως εξής: «Η σκληρή ζωή του Μπόλονι στην Ελλάδα».

Σε απόδοση 9.00 βρίσκουμε στην bwin.com κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πρώτο όμιλο του Europa League από τον ΠΑΟΚ

Παράλληλα, αναφορά γίνεται και στον Ρουμάνο μέσο Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος αγωνίστηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και αντικαταστάθηκε από τον γνώριμο στο ρουμανικό πρωτάθλημα, Ζουλιάνο Σπαντάτσιο.

Δείτε το δημοσίευμα στο ziare

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα