«Θα γράψει το ματς ο πρίγκιπας»!

«Θα γράψει το ματς ο πρίγκιπας»!

Gazzetta team
«Θα γράψει το ματς ο πρίγκιπας»!

bet365

Τη βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει την ΑΕΚ αν πιάσει την απόδοση της Τούμπας εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο!

«Αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως με τον ΠΑΟΚ τότε... περνάει σφαίρα! Έχει ποιότητα να κερδίσει το ματς», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Τσάκα!

Όσο αφορά για το αν θα δει το ντέρμπι live ο πρίγκιπας Σουλτάν, ο εκπρόσωπός του τόνισε: «Δεν θα το δει ζωντανά. Θα το γράψει και θα το δει μετά το ματς».

Τέλος, όσον αφορά για τα διαδικαστικά θέματα ανέφερε: «Υπάρχει μια τριήμερη καθυστέρηση, αλλά όλα θα πάνε καλά. Οι ημερομηνίες έτσι κι αλλιώς είναι ενδεικτικές»!

O Tσάκας τόνισε πως στο γήπεδο είναι μαζί τους και οι κ.κ Βασίλης Κλοκόζας (πρώην αρχηγός ΓΕΑ) και Κώστας Λεβαντής (Δήμαρχος Λαυρεωτικής), οι οποίοι πιθανότατα θα είναι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αν και όταν αναλάβει ο πρίγκιπας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα