Δουλειά στα… στημένα!

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Δουλειά στα… στημένα!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την δουλειά που χρειάζεται ο ΑΡΗΣ στα… στημένα, πρόβλημα το οποίο επιβεβαιώθηκε και στην ήττα από τον Ολυμπιακό.

Είναι αλήθεια ότι ο ΑΡΗΣ έχει μεγάλο πρόβλημα με τα στημένα! Πάντοτε αυτή η ομάδα δεν μπορούσε να λειτουργήσει καλά με τα στημένα. Από τότε που ιδρύθηκε δεν μπορεί να «παίζει» καλά με τα στημένα. Αυτό φάνηκε και πέρσι. Από τα… στημένα έχασε όλη την χρονιά και την ευρωπαική της έξοδο.

Κόντρα στον Ολυμπιακό έχασε λόγω της κακής λειτουργίας σε σχέση με τα στημένα. Το είπαν άλλωστε και ο Βαλβέρδε και ο Πρόμπιερζ. Ο pρώτος είπε ότι εκμεταλλευτήκαμε για μία ακόμα φορά τα στημένα, ο δεύτερος ότι θέλουμε δουλειά στα στημένα.

Απλά κόουτς θα σημειώσω ότι την δουλειά που πρέπει να κάνουμε στα… στημένα ο ΑΡΗΣ δεν θα την κάνει ποτέ…

 

Υ.Γ.1 Θεωρώ ότι ανεξάρτητα από την κάκιστη διαιτησία του Σιδηρόπουλου και τις λανθασμένες υποδείξεις κυρίως του βοηθού του Καρσιώτη, ο ΑΡΗΣ μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα. Όχι ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε κάποιο πέναλτι ή κάτι ανάλογο. Τα δυο όμως από τα τρία γκολ του Ολυμπιακού προέρχονται μετά από λάθος υποδείξεις του. Ένα κόρνερ κι ένα φάουλ που ποτέ δεν υπήρξαν. Λεπτομέρειες που έκαναν επίσης την διαφορά; Τα ανύπαρκτα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού κι όταν επιτίθονταν , αλλά και όταν αμύνονταν. Φυσικά να δοθεί δεύτερη κάρτα στον Μιραλάς στο 84 που αποκρούει με το χέρι ούτε λόγος. Να το δει ο βοηθός ή ο τέταρτος; Μπα… Επαγγελματική η διαιτησία όπως και πέρσι…

Υ.Γ.2 Την ίδια στιγμή όμως όσο κακός ήταν ο Σιδηρόπουλος, άλλο τόσο κακή ήταν και η λειτουργία του ΑΡΗ στις στημένες φάσεις. Είναι απαράδεκτο να δέχεσαι 3 γκολ με αυτόν τον τρόπο και χρειάζεται πολύ δουλειά σε αυτό το κομμάτι.

Υ.Γ. 3 Τον Πολωνό δεν μπορείς να τον κρίνεις. Ούτε 48 ώρες δεν είναι στην Ελλάδα. Έχει διάθεση, έχει πάθος, έχει κι τρέλα. Δεν φοβήθηκε να πάρει την ευθύνη και για την ενδεκάδα και για να κοουτσάρει. Έκανε αρκετές αλλαγές. Κάποιες του βγήκαν (Γιαννιώτας και θέλει κότσια να βάλεις μέσα στον πιτσιρικά σε αυτό το ματς- Καζναφέρης ως δεξί μπακ), άλλες όχι (Βράνιες- κυρίως- και σε δεύτερο βαθμό ο Γιακούποβιτς).

Για τον Κροάτη θεωρώ ότι και ο ίδιος το αντιλήφθηκε όχι λόγω της αλλαγής, αλλά της δήλωσης μετά το ματς. «Έχει παίξει πολλά χρόνια Μπουντεσλίγκα, αλλά χρειάζεται παιχνίδια. Εγώ πάντως είμαι πλέον πολύ σοφότερος…», είπε ο Πολωνός και ίσως να το είπε και σε σχέση με τον Πρίττα που έμεινε εκτός αποστολής.

Στην διάρκεια του παιχνιδιού του όμως δεν έδειξε ούτε ψαρωμένος, ούτε να μην ξέρει τι κάνει., ίσα-ίσα και ήξερε και παραλίγο να πετύχει την ολική ανατροπή. Τα… παραλίγο όμως για τον ΑΡΗ δεν είναι αρκετά. Πάντως ο Βράνιες παρόλο που εμφανέστατα υστερεί λόγω αποχής έδειξε από την μία βαρύς, αλλά από την άλλη ότι έχει ποιότητα. Καλείται στην διακοπή να δουλέψει ακόμα περισσότερο γιατί θα βοηθήσει.

Υ.Γ.4 Ο Τόχα θύμισε το ματς που είχε κάνει στο ντεμπούτο του κόντρα στην Γιαγκελόνια στην Πολωνία! Ίσως ο καλύτερος του ΑΡΗ μαζί με τον Γιαννιώτα. Δεν φτάνει όμως ένα ματς χρειάζεται και συνέχεια, χρειάζονται και βαθμοί. Η διακοπή φαντάζει ιδανική αυτή την στιγμή. Η ομάδα είχε αρκετά προβλήματα και κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά είχε και αρκετά καλά στοιχεία που αν δουλευτούν από τον Πρόμπιερζ μπορούν να την βάλουν στον σωστό δρόμο. Χρειάζεται όμως ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ και αυτό πρέπει να γίνει από αύριο το πρωί μέχρι και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!