Εκτός τελικού ο Θορπ

Gazzetta team
Εκτός τελικού ο Θορπ

bet365

Ο Ίαν Θορπ ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο μίτινγκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Σιγκαπούρη, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στα προκριματικά των 100μ πεταλούδα, που τον άφησε εκτός τελικού.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη... Ο κορυφαίος Αυστραλός κολυμβητής έδωσε το πρώτο του τεστ στη Σιγκαπούρη στην επανεμφάνισή του στην ενεργό δράση, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά θέλει πολλή δουλειά ακόμη. Το πνεύμα παραείναι πρόθυμο για τον 29χρονο πρωταθλητή, απλά πρέπει να συγχρονιστεί και το σώμα, κάτι που ήταν βέβαιο ότι δεν επρόκειτο να συμβεί από την πρώτη βουτιά.

Μετά την 7η θέση στον τελικό των 100μ μικτής ατομικής, ο Θορπ «έπεσε» και στο 100άρι στην πεταλούδα, χωρίς παρ’ όλα αυτά να καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Το 54.09 του έδωσε την 4η θέση στη σειρά του και την 11η στο σύνολο θέτοντάς τον αυτομάτως εκτός συνέχειας.

Απογοητευμένος αλλά αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο «Θορπέντο», αφού τόνισε: «Στενοχωρήθηκα λίγο γιατί πίστευα ότι θα ήμουν λίγο πιο γρήγορος. Η κούρσα δεν πήγε καλά τεχνικά. Δεδομένων των συνθηκών όμως και το πώς ήμουν πριν από τρεις μήνες αυτά τα αποτελέσματα είναι φανταστικά. Είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδο που κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Επόμενος σταθμός του Θορπ είναι το Πεκίνο, όπου θα δοθεί η συνέχεια των μίτινγκ της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε 25άρα πισίνα την επόμενη εβδομάδα.

 

Τελευταία Νέα