Τόνι Πάρκερ σε αποστολή!

Στέλλα Παπαδοπούλου
Τόνι Πάρκερ σε αποστολή!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Τόνι Πάρκερ μπορεί να έχει σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ αλλά δεν ξεχνά την καταγωγή του και βρίσκεται σε... αποστολή στη Βιλερμπάν, αφού σκοπός του είναι να βοηθήσει τον σύλλογο και το γαλλικό μπάσκετ.

Ο αστέρας των Σπερς δεν σκέφτηκε να αγωνιστεί κάπου εκτός της Γαλλίας, αφού ήθελε να βοηθήσει την ομάδα που είναι μέτοχος: «Ήταν σαφές ότι θα αγωνιστώ στη Γαλλία κι όχι στην Ισπανία ή την Κίνα. Στη Βιλερμπάν δεν πρόκειται να πάρω χρήματα αφού είμαι κι εγώ μέτοχος. Είναι σημαντικό για εμένα να βοηθήσω τον σύλλογο, αλλά και το γαλλικό μπάσκετ. Είμαι ευγνώμων και δεν ξεχνώ από που είναι η καταγωγή μου. Νιώθω σαν να είμαι σε αποστολή».

Ωστόσο το σπίτι του παραμένει το... ΝΒΑ: «Νιώθω καλά εδώ, αλλά το ΝΒΑ είναι το σπίτι μου. Αγωνίζομαι δέκα χρόνια εκεί. Παραμένω πιστός στους Σπερς και μάλιστα θα μείνω για τα επόμενα τέσσερα χρόνια εκεί».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα