«Τα γυρίζει» ο Χόμαν
Στον αέρα βρίσκονται οι μεταγραφές των Νέστορα Κομματου, Γάιου Σκορδίλη και Φρανκ Έλεγκαρ στο Μαρούσι καθώς ο Τζάρεντ Χόμαν δεν αποδέχθηκε τον διακανονισμό που του πρότεινε η ελληνική ομάδα.
Η παγκόσμια ομοσπονδία ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας των βορείων προοαστίων για την αλλαγή στάσης του παίκτη, κάτι που σημαίνει ότι η απαγόρευση για τις μεταγραφές παικτών που προέρχονται από ξένα πρωταθληματα συνεχίζει να υφίσταται.
Πλέον η ομάδα του Νίκου Λινάρδου δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να παρουσιαστεί με τα τρία μεταγραφικά της αποκτήματα κόντρα στην Καβάλα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
