Ευρωπαϊκά μάτια στο ντέρμπι!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Κατάσκοποι της Μονακό και της Ιντερ θα βρίσκονται στην Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Super League.
Τόσο η γαλλική, όσο και η ιταλική ομάδα έκαναν αίτημα για προσκλήσεις προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η Μονακό και η Ιντερ έστειλαν σχετικό αίτημα στον γηπεδούχο Παναθηναϊκό προκειμένου άνθρωποι των δύο συλλόγων να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
