Συμφωνούν για το salary cap

Gazzetta team
Συμφωνούν για το salary cap

bet365

Ένα μικρό βήμα προς την άρση του lockout φαίνεται ότι έχει γίνει, καθώς ένωση παικτών του ΝΒΑ και ιδιοκτήτες τα βρήκαν για το θέμα του salary cap.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που επικαλείται η NY Post, το salary cap της σεζόν θα παραμείνει στα επίπεδα του 2010 (σ.σ 58 εκατ δολάρια) ενώ κατά την σεζόν 2011/12 το ποσό θα αυξηθεί σε 61-62 εκατομμύρια δολάρια.

Στην αρχή των διαπραγματεύσεων οι ιδιοκτήτες είχαν προτείνει μείωση του salary cup σε 45 εκατομμύρια δολάρια ενώ πρόσφατα είχε πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το ενδεχόμενο κατάργησης του, κάτι το οποίο απορρίφθηκε.

Βέβαια το μεγάλο «αγκάθι» του καταμερισμό των εσόδων παραμένει με τις δύο πλευρές να παραμένουν αμετακίνητες στις θέσεις τους, καθώς οι NBAers δεν δέχονται να πέσει το ποσοστό τους κάτω από 52% ενώ οι ιδιοκτήτες προτείνουν καταμερισμό 50-50.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.