Η... μοίρα του Μέλμπεργκ!

Gazzetta team
Η... μοίρα του Μέλμπεργκ!

bet365

Στον αγώνα με τη Ντόρτμουντ ο Μέλμπεργκ ήταν πρωταγωνιστής στη φάση που δεν σφυρίχτηκε το χέρι των Γερμανών. Και στο παρελθόν, όμως, έχει εμπλακεί σε αντίστοιχες φάσεις, χωρίς να υποδειχθεί η παράβαση!

Αρκετά καθαρή περίπτωση πέναλτι φαίνεται πως ήταν η επίμαχη φάση με τον Χούμελς για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ντόρτμουντ, σε σημείο άλλωστε όπου και η ίδια η Bild ανέφερε ότι η γερμανική ομάδα ήταν τυχερή που δεν καταλογίστηκε το πέναλτι.

Πρόκειται για τη φάση του 44' όπου ο Μέλμπεργκ έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα άλλαξε πορεία στο απλωμένο χέρι του Χούμελς πριν καταλήξει στον Τζιμπούρ με τον Ρώσο διαιτητή να μην καταλογίζει πάντως την παράβαση.

Ωστόσο, φαίνεται πως το έχει η... μοίρα του, του Μέλμπεργκ να εμπλέκεται σε φάσεις που υπάρχει η υποψία πέναλτι καθώς στο πρόσφατο ελληνικό παρελθόν είχαν πολυσυζητηθεί δύο φάσεις (με ΑΕΚ και Λάρισα) στις οποίες φαίνεται πως ο Σουηδός έχει κάνει χέρι, δίχως ούτε τότε να δοθεί πέναλτι.

Ζήταγαν χέρι στον Μέλμπεργκ οι Θεσσαλοί

Η πρώτη αφορά τον αγώνα του Ολυμπιακού στη Λάρισα όπου ο διεθνής Σουηδός φαίνεται να βρίσκει τη μπάλα με το χέρι εντός φάσης προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων της θεσσαλικής ομάδας και του Μαρίνου Ουζουνίδη. Δείτε το βίντεο.

Υποψία και με την ΑΕΚ

Η δεύτερη έχει να κάνει με τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» του Ζίκο είχαν πάρει μεγάλη νίκη με 2-1 με τα μεγάλα γκολ του Βασίλη Τοροσίδη.

Στην εν λόγω φάση, η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στο 39' για χέρι του Μέλμπεργκ μέσα στην περιοχή. Η μπάλα βρήκε όντως στο χέρι του Σουηδού, ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται να είχε πρόθεση, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του διεθνούς άσου στην εναέρια διεκδίκηση με τον Καφέ.


 

Τελευταία Νέα