Όλη η Ευρώπη παραμιλάει για τον ΑΠΟΕΛ

Gazzetta team
Όλη η Ευρώπη παραμιλάει για τον ΑΠΟΕΛ

bet365

Ο «αρχιτέκτονας» Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε λόγο για μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου, αφού η Κυπριακή ομάδα είναι πρώτη στον όμιλο και ένα βήμα πριν την ιστορική πρόκριση στους «16».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επική νίκη επί της Πόρτο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Μας δίνει ένα μεγάλο κίνητρο στα επόμενα δύο παιχνίδια, αν μπορέσουμε να παραμείνουμε στις δύο πρώτες θέσεις και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλω την ίδια αφοσίωση, την ίδια διάθεση, την ίδια προσπάθεια από τους παίκτες μου. Μόνο αυτό».

Σε ερώτηση για το αν η αποψινή νίκη ήταν η σημαντικότερη στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, ο «Γιόβα» υπογράμμισε: «Καλή ερώτηση. Πετύχαμε μία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που εγώ προσωπικά θαυμάζω πάρα πολύ, και το είχα δηλώσει και στην πρώτη μας συμμετοχή στο Champions League. Αυτή η νίκη σηματοδοτεί ότι ο ΑΠΟΕΛ εκπροσωπεί το κυπριακό ποδόσφαιρο και την... καινούργια χρονιά! Άρα σίγουρα είναι από τις πιο σημαντικές νίκες στην ιστορία της ομάδας», κατέληξε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα