«Επέκταση στο Στάμφορντ Μπριτζ!»

«Επέκταση στο Στάμφορντ Μπριτζ!»

Θάνος Σαρρής
«Επέκταση στο Στάμφορντ Μπριτζ!»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η... τοπική αυτοδιοίκηση στηρίζει την Τσέλσι και αναμένεται να την βοηθήσει να ανακαινίσει το Στάμφορντ Μπριτζ, αυξάνοντας την χωρητικότητά του!

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ήθελε η Τσέλσι να «μετακομίσει» σε νέο γήπεδο, ωστόσο η CPO, η εταιρεία που έχει τις μετοχές του Στάμφορντ Μπριτζ και αποτελείται στην πλειοψηφία της από οπαδούς της ομάδας, αρνήθηκε να τους τις παραχωρήσει, περιορίζοντας έτσι τις επιλογές του. Η περιφέρεια του Χάμερσμιθ και Φούλαμ, εξέφρασε την θέλησή της να στηρίξει την Τσέλσι και να την βοηθήσει να ανακαινίσει το ιστορικό γήπεδο, αυξάνοντας την χωρητικότητά του.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, αναφέρει: «Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της CPO να κρατήσει τα δικαιώματα του σταδίου, διατυπώνουμε ξανά την πρόθεσή μας να δούμε με την Τσέλσι να παραμένει στην περιοχή και την αφοσίωσή μας στην βοήθεια του συλλόγου για παραμονή στην ιστορική του έδρα. Το συμβούλιο πλέον σχεδιάζει να εξετάσει αν υπάρχουν σχέδια επέκτασης του Στάμφορντ Μπριτζ ώστε να χωράει περισσότερο κόσμο, αναγνωρίζοντας ότι ένα τέτοιο πρότζεκτ πρέπει να είναι οικονομικά βιώσιμο, να ωφελεί τις τοπικές επιχειρήσεις και να μην επηρεάζει αναίτια τους κατοίκους».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Τσέλσι δήλωσε: «Η Τσέλσι καλωσορίζει την πρόθεση της Λονδρέζικης περιφέρειας του Χάμερσμιθ και Φούλαμ για παραμονή του συλλόγου στην περιοχή και κυρίως την αναγνώριση της ανάγκης για περισσότερη χωρητικότητα στο Στάμφορντ Μπριτζ».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα