Τοστ με το σήμα της Ντόρτμουντ! (pics)

Τοστ με το σήμα της Ντόρτμουντ! (pics)

Gazzetta team
Τοστ με το σήμα της Ντόρτμουντ! (pics)

bet365

Ακόμη και πέντε ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα άρχισαν να μαζεύονται στον περιβάλλοντα χώρο του Βεστφάλεν οι φίλοι του Ολυμπιακού και της Ντόρτμουντ. Κλέβουν την παράσταση τα τοστ με το σήμα της Ντόρτμουντ! Το gazzetta.gr μεταδίδει από την Γερμανία.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που μοιάζουν με υπαίθρια fast food, Έλληνες και Γερμανοί κάθονταν σαν μια παρέα χωρίς φυσικά να συμβεί το παραμικρό. Η μπύρα έρρεε άφθονη, τα λουκάνικα έφευγαν κατά… εκατοντάδες και η διάθεση στις τάξεις των φιλάθλων βρισκόταν στα ύψη. Τραγούδια και συνθήματα εκατέρωθεν «έφτιαχναν» κλίμα γιορτής όπως θα πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο.

Μπουτίκ με τα όλα της!

Έχουμε δει μπουτίκ και μπουτίκ ομάδων αλλά αυτό που συμβαίνει στο κατάστημα επίσημων προϊόντων της Ντόρτμουντ ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Σε έναν χώρο δύο τεράστιων ορόφων μπορεί κανείς να βρει ό,τι μπορεί να φανταστεί, αλλά και ό,τι… δεν μπορεί! Από Μονόπολη και επιτραπέζια με θέμα την πρωταθλήτρια Γερμανίας, από είδη μπάνιου, σαμπουάν, τζελ για τα μαλλιά και …παπάκια για την μπανιέρα, από χριστουγεννιάτικα δεντράκια, στολίδια και λαμπιόνια, μέχρι την τοστιέρα που δημιουργεί ανάγλυφο το σήμα της Μπορούσια επάνω στο ψωμί!

Όπως ήταν φυσικό οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδος «ακούμπησαν» αρκετά ευρώ για αναμνηστικά της Γερμανικής ομάδας, αλλά κυρίως για αυτά που ήταν αποκλειστικά αφιερωμένα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Και δεν ήταν λίγα. Είναι τόσο οργανωμένο το εμπορικό τμήμα της Ντόρτμουντ που εκτός από το κεντρικό κατάστημα, επιστρατεύει τις ημέρες των αγώνων ειδικά φορτηγάκια, τα οποία βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου και προμηθεύουν τον κόσμο με επίσημα προϊόντα της αγαπημένης τους ομάδας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα