«Ισχαιμικό επεισόδιο ο Κασάνο»

«Ισχαιμικό επεισόδιο ο Κασάνο»

bet365

Πρόδρομο σύμπτωμα... πιθανού εγκεφαλικού επεισοδίου παρουσίασε ο Αντόνιο Κασάνο σύμφωνα με ρεπορτάζ. Νέες εξετάσεις θα κάνει ο Ιταλός, καθησυχαστικός ο Γκαλιάνι.

Ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο τι έχει γίνει με τον πρώην άσο των Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα όταν η αποστολή της Μίλαν επέστρεψε από την Ρώμη. «Μίλησα στον Κασάνο πριν από λίγο και ήταν σε καλή διάθεση» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών, Αντριάνο Γκαλιάνι στο Sky Sport Italia. «Φάνηκε ήρεμος. Είναι δυνατός και σίγουρα θα γίνει καλά, όλη η ομάδα βρίσκεται στο πλευρό του». Ο αντιπρόεδρος των Ροσονέρι αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του 29χρονου. «Ο κάθε ασθενής έχει δικαίωμα στο ιατρικό απόρρητο και το ίδιο ισχύει και με τον Κασάνο. Υπάρχουν γιατροί που τον φροντίζουν, δεν μπορώ να κάνω εγώ τη διάγνωση. Δεν ξέρω το διάστημα που θα χρειαστεί για να επιστρέψει, δεν είμαι γιατρός, δεν είναι η ειδικότητά μου».

Νωρίτερα ο γιατρός της Μίλαν και ο μάνατζέρ του, «διαφώνησαν». «Ο Κασάνο ακόμα δεν είναι καλά και χρειάζεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις» ήταν τα λόγια του γιατρού των Ροσονέρι, Ρούντι Ταβάνα, ενώ ο μάνατζέρ του, Μπέπε Πότσο, είπε το αντίθετο. «Ο Αντόνιο έχει επιστρέψει σε φυσιολογική κατάσταση. Μπορεί πλέον να μιλήσει κανονικά και πλέον δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ούτε με την όραση, ούτε με την ισορροπία του».

Αυτή είναι η δεύτερη... περίεργη ασθένεια που εμφανίζεται φέτος σε παίκτη των Μιλανέζων, αφού ο Ρίνο Γκατούζο είναι πιθανό να χρειαστεί χειρουργείο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο μάτι, το οποίο κάνει διπλά αυτά που βλέπει. Σημειώνεται ότι ο Κασάνο βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα μέχρι στιγμής στην Serie A με 7 ασίστ και 2 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα